Tuesday, January 31, 2012

Prevensjon piller-grunn av fedme

Gynekologer si at prevensjon piller (oral prevensjonsmidler) kan ha mange bivirkninger; en av dem er vektøkning eller fedme. De fleste av kvinner får fem pund vekt etter å ha tatt oral prevensjonsmidler. Normalt får kvinner vekt etter noen dager eller en måned fra starter for å ta pillene. I de fleste tilfeller få kvinner vekt som ikke tar oral prevensjonsmidler i siste halvdel av deres menstrual syklus; Dette er på grunn av hormonal endringer. Dette er også viktig å vite hvorfor kvinner får obese ved å ta oral prevensjonsmidler. Årsakene er som følger.


• Grunnet oral prevensjonsmidler, nivået på metabolisme endres. Dette er fordi både estrogen og progestin stede i disse pillene kan forårsake flytende oppbevaring, en midlertidig effekt som ofte starter i den første måneden som et resultat av en økning i natrium. Årsaken til vektøkning (økning av hofter, bryst eller lår) er på grunn av estrogen.


• Oral prevensjonsmidler inneholder progestin hvilke årsaken økning i appetitt og permanente vekt få.


• Pillene administreres for depresjon kan også være årsaken til vektøkning.


Kvinner som får vekt grunnet oral prevensjonsmidler kan miste vekt gjennom vekttap diett piller, naturlige kosttilskudd, mosjon, yoga og andre programmer for vekt-tap.


Etter å ha gitt fødsel; vekt blir et varig problem for mange kvinner.


Hvert år, er det mange kvinner som har etterlatt over vekt brakt videre av kjærlig prosessen med graviditeten.


Når babyen er født miste du 12.5-14 pounds, noen vekt ovenfor som må tas av ny mamma hvis hun ønsker og hennes lege anser det fordelaktig for henne å gjøre dette.


Hver kvinne har sin egen grunn for lyst å miste sine etter fødselen vekt. Av årsaker faller vanligvis i området personlige, helse og faglige grunner.


Beholdt vekt etter graviditet er koblet til en Gene Dr. Winfried Siffert og hans kolleger (fra University Hospital i Essen, Tyskland) studerte 792 unge sunn kvinner som var å bli første gang mødre eller har hatt kun én andre baby før


Disse kvinnene inngått en vekt sammenligning studie. Dr. Winfried Siffert og colleaguse funnet ut at kvinner som hadde gene; G protein beta 3 delenhet 825TT var mer sannsynlig å henge på sin vekt etter å ha gitt fødsel enn de som ikke har genet.


Å sette denne studien sammen med en egen forskning tidligere tyder på at g protein beta 3 delenhet 825TT gene er sannsynligvis vil føre til uregelmessigheter i metabolisme. DRS. Ross D. Feldman og Robert A. Hegele av den University of Western Ontario, Canada, skrev i sine redaksjonell angående studier.


Forskning viser også at moms med denne gene kan fortsatt miste etter fødselen vekt ved å execerising en miniumum av ettall timen per uke.


Ved å execrising en time mimium per uke er moms med g protein beta 3 delenhet 825TT gene like sannsynlig å miste vekt som andre moms uten denne genet.


Forholdsregel: Aldri begynne noen vekt-tap eller execrise programmet uten først å konsultere en lege.

No comments:

Post a Comment