Sunday, January 1, 2012

Mann øredobb: En Radiantly Macho Trend

Disse dager, er det en samtale for mer "metrosexuals", eller menn som er bevisst om sitt utseende og klær, så mye at det er faktisk viktig for dem å være ikke bare presentabel, men fasjonable samt i siviliserte samfunn. TV-program "Queer Eye for the Straight Guy" har revolusjonert lett manøvreres for oss alle, for den har vist at, ja, det er faktisk mulig for menn til å være hyggelig å se på uten å være "girly" eller "dandy." Maskuline smykker, for eksempel mann øreringer, er en stor del av denne metrosexuality trenden.


Menn som kan boldly bærer halskjeder, armbånd og øredobber til å skille ut håret eller deres øyne er menn som har oppnådd det neste nivået av metrosexuality: accessorizing. Til slutt, en smakfull utvalg av smykker bidrar til å gjøre mannen. Ringene og halskjeder, armbånd og mansjettknapper, alle legge til bildet av den kraftige, self-possessed mannlige.


Og mann øredobber er definitivt "i"! Ved siden av halskjeder er øredobber de mest populære menn tilbehør. Ganske mange store navn mannlige stjerner, unge avguder spesielt, gjør mannen øredobber en mote må. Tenk på Johnny Depp (som startet som en ungdomspornografi opprører heartthrob i TV-show "21 Jumpstreet") og David Gallagher (som spiller Simon Camden i TV-drama "7th himmelen").


Menns Smykker er ikke bare for tydelige urbanites--faktisk i gatene, øredobber på menn anses symboler av seighet. Faktisk taler mann-øredobb Generelt, frimodig mot å har en egen følelse av moten, for å angi en egen trenden. Mr. t har sin egen samling av øredobber som gjør for hans tøff gutt utseendet, og ganske mange hiphop og r & b artister – for eksempel Jay-Z og rettstjener--har alle men varemerkebeskyttede sine egne smykker ensembler.


Mann øredobber spille opp seksualitet uten å ofre maskulinitet. Slitt enten på én øreflipp eller begge deler, gjør det en mann ser mer snazzy og kul. Enten de er rombe, gull, sølv eller platina, er øredobber blitt en nødvendig del av en manns smykker arsenal.

No comments:

Post a Comment