Friday, January 27, 2012

Sexy ferie gaveideer

Hvis du leter etter en gave som er en liten sexy eller en bit slem finner du noen morsomme ideer hvordan du krydrer gløgg nedenfor. Disse valgene er ikke standard undertøy gaver. Du, din partner og elsker livet vil alle ha nytte når du gir betydelige andre noe sexy for helligdager. Du vil kunne dele minneverdig intime øyeblikk, og du trenger ikke å bruke en formue.


En lett scented massasje olje kan være verdsatt av begge kjønn. En fin olje legger sterkt til opplevelsen massasje og massasje er en perfekt måte å få intimitet med partneren din. Du kan ta det erfaring et skrittet videre ved å legge til en instruksjonssøster DVD på erotisk massasje fra Sinclair. Det er kanskje overraskende mange massasjeteknikker å vekke your lover. Denne DVD dekker seksuell teknikker for både menn og kvinner.


En enda mer komplett oversikt over seksuelle stillinger og teknikker er "Bedre Sex serien" DVDer fra Sinclair intimitet Institute. Disse 3 DVDer dekker mer enn fire timer med seksuell råd fra leger og andre seksuelle fagfolk eksplisitt demonstrert av par.


En annen moro kategori av sexy leker for par å nyte er vibratorer. Det finnes tusenvis av vibratorer å velge mellom, noen er seksuelt grafisk i form av en penis og andre ikke avsløre deres tiltenkte formål i det hele tatt. To meget populære seksuelt skjulemodus vibratorer er Layaspot Vibrator ved moro fabrikken og Hitachi tryllestaven.


Vibrator Layaspot er en nydelig, romantisk Christmas gave for en kvinne med en unik figur som er perfekt for bruk under intime øyeblikk sammen eller langs. Layaspot får plass i håndflaten din og måler omtrent på størrelse med en mus med et litt mer curvaceous, sensuous skjema. Det kjører på 2 AAA-batterier, og tilbyr tre forskjellige vibrasjon innstillinger – escallating, pulserende og standard ett nivå. Hitachi tryllestaven ble utformet som en tilbake og kroppen massasjeapparat og fungerer bra for det formålet; Denne plugin i veggen vibrator fortsetter imidlertid å være en av de mest populære Sexleketøy for de siste tyve årene. Den gir en usedvanlig sterk vibrasjon og aldri går tom for batterier som vibratorer gjør.


En ny morsom kategori av vibratorer har dukket opp fra voksen leketøy-industrien, ekstern kontrollert Vibrator. Disse vibratorer kan bæres under klær og styres med en fjernkontroll av partneren opptil 30 meter unna.


Hvis du leter etter er en vakker glede leketøy for kunstverk for helligdager hand-blown glass dildo spectacularly vakker og erotiske. Gleden leker og Phallix tilbyr et bredt spekter av flotte funksjonelle glass kunstverkene med prisklasser fra rundt $40 til så mye som $300 glass phallic stykker med utrolig intrikate mønstre inne. Du spør hvorfor skulle noen bruke et glass sex leketøy? Du vil bli overrasket over å høre at glass dildo lekene er det raskest voksende segmentet av industrien stor voksen leketøy. Mange folk elsker kule-følelsen av glass på deres hud og glass leker er helt hygienisk, i motsetning til latex Sexleketøy.


Disse er noen av moro, sexy gaver som du kan dele med partneren din denne ferien, men du sannsynligvis ikke vil åpne disse gaver i fronten av barna.

No comments:

Post a Comment