Sunday, January 15, 2012

Er svingende bare For par?

Når folk flest tenker på svingende for voksne, tenker de på to par komme sammen for en serie av seksuelle eventyr. Og i mange tilfeller, dette er sant, men hvis du er enkelt, føle seg ikke utelatt. Du kan hoppe i også. Og det er rikelig med enkelt fyrene og gals som har fått til å oppfylle sine fantasier med et par som var på utkikk etter en enkelt å legge til mix.


Det er ingen regler for tall i svingende. Noen liker trekanter, og andre liker mer. Hvor mye kan du håndtere?


Hvorfor du kanskje har problemer med


Mange menn spesielt ønsker for å oppfylle sine fantasy av en threesome med to attraktive kvinner. Og de kan gjøre det, men det er noe som ikke skjer hele tiden. Det største problemet med dette scenariet er at mange av mennene ta det for gitt at kvinner er bare nymphomaniacs som vil bli pleasured og ikke behandlet godt. Det er en flott måte å aldri har mulighet igjen.


Dette er ikke bare om din fantasi; Dette er om respekterer de par ønsker også. Å være høflig og opp foran om vil hva du ønsker fra denne svingende erfaring bidra til å måle Hvis du har møtt rette folk til å ha en god tid med.


Bisexuality-spørsmål


Mye av singler er bekymret for at de må være en biseksuelle for å kunne komme inn svingende. Det er et interessant spørsmål. Og det er en som virkelig ikke har et klart svar fordi du ikke trenger å være noe annet enn åpent sinn. Mange swingers er bare nysgjerrig og ønsker å prøve ut noe nytt eller se deres partner prøve ut en fantasi. Når det er sagt, det er også ganske rimelig til staten hvordan du føler deg opp foran slik at det er ingen forvirring i hvem er med hvem.


Så, du trenger ikke å være bifil, men å være åpen på forhånd og under svingende erfaring kan vise deg ting som du kanskje aldri har vurdert. Mange kvinner finner at de er mer åpne for å være med en annen kvinne, enn menn er med andre menn.


Hvor singler kan gå


Se i personlig annonser eller online for par som ser etter en enkelt. Det er virkelig så lett. Gå til din lokale swinger klubb eller til nærmeste voksen video lagre for swinger publikasjoner. Online svingende dating revolusjonen har skapt en sikker måte å møte opp med andre. Du trenger ikke å avsløre noe personlig til du finner den perfekte par, slik at du kan nøye skjermen alle mulige spill mates. Hold øynene åpne, og du vil kunne finne noen til å hjelpe deg med din swinger fantasi.


I mellomtiden, tenke på hvorfor du ikke er aktivt i en relasjon. Hvis du ser bare etter sex, svingende kan gjøre det, men det vil ikke være noe meningsfylt for deg. Og det er ganske egoistisk å bare tenke på deg selv når andre mennesker involvert håper på en minneverdig opplevelse.

No comments:

Post a Comment