Thursday, May 17, 2012

Bør du feste med ett par?

Hvis du nettopp har begynt svingende og har funnet en stor par å spille med, så er du i sporet. Kanskje møter du faste tidspunkter, kanskje ikke. La oss si at du er lengsel for litt mer tid i swing, men de andre par tidsplan eller forventninger bare ikke samsvarer som, hva gjør du?


Er det en viss etikette til å finne flere svingende grupper?


Sortere det


Selv om dette kan høres ut som en brutt registrere på dette punktet, den viktigste måten å finne ut er dette dilemmaet å snakke med andre paret om det. Se hva deres ideer og deres bekymringer kan være.


Mange av ganger, vil du finne at svingende er faktisk mye mer åpne for at du forventet det, så ting er ikke så klebrig som de kan synes å være.


Fordi du allerede er i en åpen forholdet, kan du ha denne diskusjonen før du selv begynne svingende. Snakker om muligheten for det, og det vil ikke bli alt det er en hemmelighet.


Hemmeligheter og løgner er der alle relasjoner kan falle fra hverandre, inkludert swingers.


Også, hvis du finner ut at andre paret har vært svingende for lenger, de har allerede funnet en annen par å bruke deres tid med — selv om du skulle ha funnet dette før.


Sørge for at alle er på samme side, er den beste måten å sikre at ingen føles som de eller du skjuler noe.


Hvis andre paret ikke er OK med det.


Kan det hende at andre par (for uansett grunn) ikke er interessert er har du se etter ekstra par. Og det er noen måter å se på denne type av reaksjonen.


One, de andre par kan fremdeles følelsen usikkert om svingende Generelt, så de trenger en slags 'engasjement' for å føle seg bedre. Dette er ganske vanlig i de tidlige stadiene av svingende – spesielt med nybegynnere. Respektere deres beslutning, men gjerne hente den opp igjen i fremtiden.


To, de andre par synes å ønsker å være mer kontroll over svingende forholdet. De har en rekke regler eller retningslinjer som trenger for å bli fulgt nøyaktig. Selv om det er en fin linje mellom å ha en avtale og blir altfor kontrollere, du vil stoppe Hvis du stemning denne vibe skjer.


Føler du deg som om du ikke deltar i relasjonen så mye? I så fall kan dette være et tegn på de andre par over-control og et tegn på at du kanskje vil stoppe forholdet.


Svingende er for alle i gruppen å nyte og ikke være en ensidig eventyr.


Kontroll som kan føre til en mørkere side til en relasjon, og du bare trenger ikke det i livet ditt.


Når den kommer til den, er det best snakker ut følelsene dine med andre paret. Du vil ikke ha dem høre om noe gjennom et annet par. Du har ødelagt stoler på at du har bygget.


Og hvis det bare virker som det er noe som du ikke bli enige om, avslutte denne relasjonen, og gå videre. Ingen harde følelser.

No comments:

Post a Comment