Wednesday, May 23, 2012

Conquering seksuell angst

Mens det er vanligvis menn som får artiklene på seksuell angst, er det bare så mottakelige for kvinner. Kanskje du har vært med partneren i lang tid og har 'blitt brukt' til dem, men du ville prøve svingende som en måte å spice ting opp.


Og nå, du tenker at du er mer 'aktiv' enn spice.


Vurdering av dine ferdigheter


En av de beste måtene å få ut av tenker at du er god i seng er å snakke med partneren din. Spør dem hva de elsker om deg og dine ferdigheter før og i løpet av kjønn.


Du kan bli overrasket over å høre svarene. Mye av de gode ting som vi gjør er naturlig, og vi ville ikke en gang vet at vi gjør det.


Så kan du stole på dine instinkter å komme deg gjennom noen grov patcher.


Føler du deg gjennom


En flott måte å holde deg trygg som du prøver å behage noen nye er å spørre på forhånd. På den måten du allerede har en arsenal av måter å gir dem glede.


Hvis du ikke har gjort det, kan du alltid spør mens du er i øyeblikket. Du kan be dem hvis dette eller som føles godt. Der gjør de liker å være rørt? Er det noe som de ikke liker?


Ved å ha dem guide deg, du kan stoppe betenkelig at du gjør alt som er galt.


Og folk vil lede deg i riktig retning.


Å bygge opp tillit


Mesteparten av tiden, kommer våre seksuell ferdigheter fra prøver noe som du har aldri prøvd før. Min partner fortalte gang meg at han alltid gjør ting opp som vi i loven, men fordi han er så trygg (eller i det minste fungerer som det), jeg trodde at han var mye mer erfarne.


Det er utrolig hva hoppe midt i vil gjøre.


Gjør leksene dine


Ta deg tid til å lese opp på sex og måter å nytelse noen. Leser blader, nettsteder og artikler. Finne bøker og diagrammer til G-punktet og andre underverkene av menneskekroppen.


Lære så mye som mulig om kroppen og hvordan du kan ta den.


Se erotisk filmer og se hva de gjør. Hvis noe, kan du alltid prøve å kopiere noe. Jo flere ting du vet, jo bedre du vil være.


Fake It


Og jeg trenger ikke bety falsk orgasme; Jeg mener fake dine ferdigheter. Lat som om du vet mer enn du gjør og til slutt vil du. Handle som om du er en voksen video mester, og du vet alle triks i boka å gjøre noen bra.


Du ville bli overrasket over hvor mange ganger du har rett.


Ta hensyn


Ved å bare lytte til deres puste quicken, kan du finne et diskret lite sted som trenger masse 'oppmerksomhet' eller innse når deres puste bremser at har du ikke hvor du trenger å være.


Teste ut vannet litt mer hver gang, og snart din angst vil bare være et minne.


Skjønner at alle vil føle seg godt, slik at de skal sørge for at du gjør alt du kan for å sikre at.

No comments:

Post a Comment