Tuesday, May 8, 2012

Brennende sigarett kan brenne dine seksuelle liv for

Med en sigarett i min hånd...Jeg føler meg som en Impotent, synes å være en spøk, men deres er ikke noe morsomt om det. Du visste alltid at sigarett kan føre til at rekke livstruende sykdommer som lungeemfysem, lungekreft, hjertesykdommer bare legge en mer til den. Gjettet det høyre kompis, impotens! Vitenskapelig kalt Ereksjonsproblemer og definert som den manglende evne til å oppnå eller opprettholde ereksjon før tidspunktet som er avgjørende for seksuell tilfredstillelse.


Statistikk, avslører selv sjokkerende utganger; rundt 430.000 dødsfall er hvert år direkte forårsaket av sigarettrøyking. Røyking er ansvarlig for endringer i alle deler av kroppen, inkludert fordøyelsessystemet og menneskelige impotens. Nye overslag viser at om lag en tredel av alle voksne røyk. Og, mens voksne menn synes å være røyking mindre, kvinner og unge av begge kjønn synes å være røyke mer.


Farefulle Røykfrie


Røyking er en større og unødvendige fare for seksuell helse. Gitt at to av de tre viktigste bivirkningene av røyking på ereksjonen er akutt Svar å nikotin, så umiddelbare forbedringer på å stoppe røyking er mulig. Røykfrie redusert volum av ejaculate, det fører også til reduksjon i sperm opptelling og årsaker til unormal sperm figuren.


British Medical Association (BMA) anslår at opptil 120,000 UK menn i deres 30-årene og 40s er impotente som en direkte konsekvens av røykfrie. Dette tallet er sannsynlig å være lavt, fordi det ikke inkluderer impotens grunnet forrige røykfrie i menn som ikke lenger røyker.


Røykfrie har vist seg å ha skadelige effekter på alle deler av fordøyelseskanal system, bidrar til slike felles lidelser som halsbrann og peptic magesår. Det øker også risikoen for Crohns sykdom og muligens gallestein. Røykfrie synes å påvirke leveren, også, ved å endre måten den håndterer narkotika og alkohol. Faktisk, synes det å være nok bevis til å slutte å røyke utelukkende.


Andre farlige konsekvenser av Røykfrie
• Røyking forårsaker kreft.
• Røyking forårsaker hjertesykdommer.
• Røyking forårsaker alvorlige sykdommer.
• Røyking forårsaker Erectile Dysfunctions.
• Røykfrie når gravid skader babyen
• Røyking forårsaker kreft, Kronisk bronkitt og andre brystet sykdommer

No comments:

Post a Comment