Tuesday, May 15, 2012

Linjer du Shouldn�t på tvers av

En person som er bare å se over svingende som en morsom måte å ha mer sex ikke forstår den virkelige betydningen av dette livsstil.


Svingende er en måte å utforske din seksuelle fantasier og grenser med velsignelse og støtte av partneren. Og som nyter hverandre på denne måten, aktiverer du bedre kommunikasjon og dypere tilliten til ditt forhold.


Men det er alltid måter å få deg selv vanskeligheter.


Det er ingen liten løgn for White


Når det gjelder en svingende forholdet, er det ingen slike ting som en liten hvit løgn. Hver løgn som du fortelle vil bli et problem. Det må være en perfekt atmosfære av tillit og sannheten for å føle seg komfortable med hverandre.


Og i alle slags framtid for forholdet mellom gruppen av par.


Dette er virkelig hvorfor anbefaling er at bare sterk par komme inn svingende. Jo sterkere paret er, jo mer sannsynlig at gode kommunikasjonslinjer er allerede på plass.


For å tenke på det en annen måte, må du kontrollere at du kan stole på andre paret også. I det minste være personvernet, usikker. Mest, kan du være følelsesmessig vondt.


Kjør Over grensene


Svingende kan bli et flott verktøy for å overvinne noen seksuell anxieties som du kan ha, men det er grenser for denne reisen.


For en, kan du ikke anta at bare fordi du vil ha noe å skje under en bestemt seksuell utflukt som den andre personen gjør også.


Selvfølgelig, det vil hjelpe å snakke om disse grensene på forhånd.


Men du også vil holde oss til det du lovet å gjøre. Bare fordi du tror at du kan 'hjelpe' noen overvinne betyr noe ikke at de er nødvendigvis klar.


Når noen forteller deg å slutte, eller at de er ubehagelig, må du stoppe umiddelbart.


Du vil ødelegge en perfekt godt forhold i et øyeblikk av svakhet.


Å holde stille


På den annen side, vil den andre personen ikke vite om dine grenser med mindre du forteller dem på forhånd.


Dette er ingen tid til å være sjenert med et annet par eller med partneren din egen. Være klare og foran om forholdet som du prøver å forfølge.


Du bør sette opp en bestemt tid for alle å møtes i et ikke-seksuell miljø. Dette er en fin måte å ha kontinuerlig kommunikasjonslinjene åpne for noe som ikke kanskje er lett å snakke om i en bestemt stemning eller innstillingen.


Finne en nøytral sted som er semi-private og gi alle en sjanse til å snakke. Hvis det er problemer, deretter møte dem da eller diskutere dem og sette opp en annen gang å finne ut løsninger.


Når du ikke si noe, setter du deg selv opp for problemer.


Saker som nidkjært og sinne kan bak sine stygge hoder ganske raskt når det er stillhet. Men litt snakker kan gjøre en verden av gode og holde alle følelsen godt om seg selv og sin seksuelle makt.

No comments:

Post a Comment