Wednesday, May 9, 2012

Og bringer den alle sammen

Nå som du vet ins og outs of swinging, hva gjør du nå? Hvis du allerede har snakket med din partner og begynt å gjøre din forskning (leser denne boken, for eksempel), så du er godt på vei til å bli en verden av svingende.


La oss gå over høydepunktene av hva vi allerede har snakket om:


Begynner med en sterk relasjon


Siden svingende er ikke standard relasjon-format (men jeg er forventningsfull), du kan være fylt med selvbildet tvil om om noe sånt som dette kan fungere for deg. Du kan ha en masse forestillingen som til hvordan en relasjon mellom partnere skal eksistere.


Men du lurer på Hvis du kunne prøve noe nytt.


Du er ikke misfornøyd med partneren din, men du føler at du ønsker å dele deg selv med noen andre – med kunnskap om partneren.


Å ha en sterk relasjon med åpne kommunikasjonslinjer er den beste måten å begynne en foray i svingende. Hvis det er noen problemer eller spørsmål, kan de være raskt adresserte, i stedet for snu i større problemer.


Snakke med partneren din om svingende å se hva de tror. Du blir kanskje overrasket over å se at de er like interessert som du er.


Ta ut en liste over ting som du kan nyte med en annen person, og se hva din partner mener.
Finne noen til å svinge med


Hver by har mulighet til å finne noen som er i svingende. Alt du trenger er øye åpen og litt forskning. Du kan starte med ulike Internett-kataloger av svingende klubber og foreninger, eller du kan bare vil vandre inn i din lokale voksen bok-butikk for litteratur.


Den elektroniske svingende fellesskapet vokser og dating nettsteder har popped for å gjøre søket trygt og sikkert. Du kan møte opp med par fra alle deler av verden, eller du kan søke etter noen som er nærmere hjemme.


Gjennom e-post og videochatter, kan du bli kjent noen før du selv oppgir ditt navn. På denne måten kan du være så komfortabelt som mulig før du tar satse.


Å skyve av


Og så kommer tiden når du leser til kommer inn i nitty modig av svingende.


Enten du velger myke eller harde svingende på første, alle som teller er at du er foran om hva du kan forvente fra din erfaring og hvordan samhandler du med andre par (eller enkelt, eller couples, etc).


Berører en annen person eller ser på en annen par glede er hverandre spill og frigjørende.


Du kan prøve Sexleketøy og rollespill til spice ting opp nedover veien, alltid huske å forsikre deg om at alle ombord med endringer du gjør i kommunikasjon.


Holde et åpent sinn, og du vil ikke bare øke din selvtillit og seksuell evne, men også innse at ditt gjeldende forhold er utrolig sterk og støttende.


Ved å kunne nyte hverandre i din fantasier, lager du enda en måte å kommunisere med hverandre for å gjøre hverandre så lykkelige som du kan.


Så det er alt jeg har tid for nå, så jeg måtte gå ut svingende!


Så i mellomtiden – Happy svingende!

No comments:

Post a Comment