Thursday, May 24, 2012

Har du en røykfrie Libido? Eller er du sove med en inaktiv askebeger?

OK, så kanskje du begynte røyking tenkning det så kul og som det kan påvirke deres kjønnliv til se kule eller bli vokst opp eller opprørsk eller hva.


Du er selvfølgelig helt riktige i forutsatt at røyking påvirker deres kjønnliv. Faktisk har flere nyere studier sett på akkurat dette spørsmålet i forhold til mannlige impotens og fant at det er en kobling mellom røyking og vanskelighetene med å ha en erection. Nå fortelle meg hvor kult er det? Det er sikkert altfor vokst opp, som er som vokst opp som din alderen bestefar!


Røyking er koblet til coronary arterien tilstoppingen, men nå vet vi at blodårene i penis er skadet ved røyking, også. I en studie av menn med penile arterien blokkering (gjennomsnittsalderen 35) var røykere betydelig mer blokkerte enn ikke-røykere. Og jo mer de røykte, jo mer arteries ble blokkert. Siden erections skyldes hovedsakelig blod som fløt inn i penis gjennom arteries, er ikke tettes til arteries svært viktig i styrke en sexliv.


Nikotin er en vasoconstrictor, noe som betyr at det tilstrammer blodårer og begrenser blodstrøm. På lang sikt, har det også vist seg å føre til varige skader blodårene. Siden en manns ereksjon avhenger av blodstrøm, antatt forskere røyking vil påvirke erections. Studier har bekreftet dette gang på gang. I en studie publisert i 1986 i avhengighet virkemåte, ble det vist at bare to sigaretter kan forårsake mykere erections i mannlige røykere. Resultatene er corroborated ved en definitiv studie publisert i juni 2001 som så på alle studier gjort på impotente menn over de siste to tiårene. Forskning viste at 40 prosent av menn som er berørt av impotens var røykere, i motsetning til 28 prosent av den mannlige befolkningen generelt. Interessant, eh?


Så hva all denne diskusjonen om impotens betyr for kvinner? Under Seksuell opphisselse, labia, clitoris og vagina også svu opp med blod, ligner på en manns penis, effektivisere sensasjon og arousal. Hvis nikotin kan begrense blodstrøm og føre til erectile dysfunction i menn, kan det antas at blodstrøm er begrenset i kvinner også, og kan ha en negativ effekt på sensasjon.


I British Medical Associations rapporten: "Røykfrie og reproduktive liv" rapporten fastslår at kvinner som røyker ta lengre tid å tenke. Blant røykere falle sjansene for conceiving med 10-40 prosent per syklus. Jo større antall sigaretter røykt, jo lenger en kvinne er sannsynlig å ta for å oppnå graviditet.


Sigarettrøyking kan også påvirke mannlige fruktbarhet: røyking reduserer kvaliteten på semen. Menn som røyker har en lavere sperm opptelling enn ikke-røykere, og deres semen inneholder en høyere andel av misformet sperm. Biprodukter av nikotin stede i semen av røykere har blitt funnet for å redusere mobiliteten av sperm.


Selvfølgelig, ville slutte å røyke også eliminere flekker tenner, usunn hud, rask akkumulering av rynker i ansiktet, og klær, hår, og pusten som stinker av røyk. Som kan forbedre en sexliv. Redusere risikoen for kreft og hjertesykdommer, som også har en tendens til å ha negative virkninger på en sexliv — kan også være sexy i det lange løp.


Røykere kan har hatt en sexy bildet i siste, men forskning forteller oss at de ikke "gjør det" så ofte som ikke-røykere. Studier viser at menn mellom 25 og 40 år som røykt én eller flere pakker per dag hadde sex sjeldnere enn er røykfrie menn av samme alder. En annen studie antydet at karbonmonoksid i blodet skyldes røyking hemmer produksjon av testosterone (et hormon som oppretter sex stasjonen).


Til slutt, røyking påvirker fruktbarhet. Røykere sperm kommer i mange størrelser og former - mange av dem ikke normal. Noen har to haler eller to hoder, andre har gigantiske eller liten hoder, og noen har delt haler. Den mer en mannen røyker, er verre skade. Nikotin poisons hovedsak sperm og dens evne til å befrukte et egg.


Røyking er ikke bra for lungene eller hjertet som er svært godt dokumentert, og det absolutt er ikke bra for deres kjønnliv. Det er ikke lenger kult. Du sover med en inaktiv askebeger? Er din libido røykes bort?

No comments:

Post a Comment