Sunday, May 27, 2012

Hva er eksotiske undertøy?

Først av alt, la oss definere betydningen av ordet eksotiske. Eksotiske midler; intriguingly uvanlig, ulike, betrakte merkelig, eller fra en annen del av verden.


For å forkorte det uttrykket opp eksotiske betyr forskjellige, er unike eller uvanlig å det du vant til. Så hvis du søker etter eksotiske undertøy og deretter søker du etter er undertøy der ikke normalt å du.


Ønsket om eksotiske undertøy, viser at du er eventyrlystne og ønsker å handle ut fantasy av "å være betrakte rart, eller fra en annen del av verden."


Og det er vurdert til deg selv at du trenger en slags wild undertøy til å oppfylle at fantasy. Jeg er her for å fortelle deg at whips og kjeder, ikke er den eneste måten å gå. Bare husk på dette viktige faktum eksotiske betyr forskjellige og uvanlige for deg.


Her la meg gi deg noen eksempler.


Hvis du er en syklisten chick og slitasje skinn vester og chaps hele tiden, vil deretter whips og kjeder ikke bli vurdert unike eller annen. Hva ville være eksotiske undertøy for deg, vil være en søt liten rosa eller hvit teddy eller babydoll med liten ruffle men truser.


Hvis du har aldri bære kjoler kan noe sånt som en chemise eller sexy klubb slitasje kjole være eksotiske undertøy for deg.


Hvis du er damen som bærer kjoler og er vanligvis veldig feminin, vil kanskje whips og kjeder gi sjokk og ærefrykt du leter etter.


Costumes er også en god kilde til eksotiske undertøy, med mange stiler og fantasier å velge mellom.


Hele hensikten med som ønsker eksotiske undertøy er å føle for annerledes enn normalt, og til å sjokkere og opphisse våre partnere. Og det er noe om en brå stil endring, som kan øke ditt humør og gir deg som alle kraftig følelse av tillit som sier "jeg kan og gjøre hva jeg vil".


Menn får begeistret uvanlig og nye undertøy valgene; det holder seg hengende på kanten av sitt sete vandrende hva er neste.


Så når du kjøper undertøy for eksotiske, bare husk det ikke trenger å være helt ville og gale å få hans oppmerksomhet. Bare Velg noe annet enn det du vanligvis vil gå for, og ha det gøy handle ut din fantasier.

No comments:

Post a Comment