Sunday, May 20, 2012

Er leketøy svaret?

Når du har vært svingende for en stund, er spørsmålet om å legge litt noe mer å blande uunngåelig. Og det er ikke fordi du kjeder nødvendigvis, men det kan være fordi du bare ønsker for å skru opp moroa litt.


Og med alle sex produktet butikker og nettsteder som er tilgjengelig, du kan lure Hvis lekene er ruten å gå.


Bra For når som helst


Ikke bare kan Sexleketøy krydre opp svingende erfaringer, men de kan også hjelpe deg ut når du er på egen hånd. Faktisk, noen mennesker finner det heller spill med å se noen nytelse seg selv.


Eller du kan bruke den når du venter å svinge på nytt.


Batterier varer lenger


Når du prøver å behage noen muntlig, kan det hende at deres utholdenhet ikke alltid på toppen av det er verdt. Ved hjelp av vibratorer og andre muskelstimulatorer kan bidra til å holde følelsen kommer uten å forårsake jaw å verke.


Også, det er produkter for menn som kan forbedre penis stimulering.


Og disse leker som kan brukes når hendene er opptatt med å gjøre noe annet, slik at du får best av alle stimulerende ordene finnes.


Men jeg kan ikke nå


For steder som går ut av nå til tider, kan du bruke leker for å hjelpe deg. Hvis du er litt hesitant å gå til bestemte steder (anal lek er ett eksempel), er det også leker som kan gjøre den stimulerende for deg.


Mens du hjelpe i andre områder.


Hvis en av dere er for trett


Selvfølgelig, hvis en av dere er for trett til å holde opp handlingen, kan deretter en vibrator eller andre stimulator fortsetter. Dette er også bra å ha Hvis en person er i humør, men en annen er ikke.


Flerfoldige orgasmer er utmattende, slik at mindre arbeide at du trenger å gjøre for å hjelpe den andre personen oppnå bliss, jo bedre.


Lekene er bra For deg


Dette kan være litt av en strekk, men å ha en orgasme utgivelser oksytosin i blodet. Dette er et hormon som beroliger kroppen og hindrer deg i å føle smerte.


Så pokker, hvorfor ikke prøve et leketøy for å gjøre din egen forskning.


Læringskurve


Leker kan også være en fin måte å lære mer om partneren din eller andre personen involvert i svingende. Ved å prøve ut nye ting sammen, kan du bygge på forholdet som du allerede har begynt.


Eller du og partneren din kan prøve noe, og deretter dele den i en svingende innstilling.


Hva du skal kjøpe


En av de største tingene om Internett er anonymitet. Hvis du har aldri kjøpt en sex leketøy før, kan du gå online og lese bruker vurderinger, i tillegg til informasjonen for å gjøre den beste beslutningen.


Du vil se at det er mange flere leker for kvinner enn for menn, men det ikke betyr at menn leker er ikke god. Du trenger bare å prøve en masse for å se hva som fungerer for deg.


Hvis du ikke finner noe som er behagelige først, deretter Prøv på nytt. Snart vil du finne noe som vil bevege deg i riktig retning, og legge til noe-noe til din svingende oppleve.


Jeg har prøvd et par forskjellige steder å kjøpe leker online. Klikk her for min favoritt – avhengig av kvalitet, omdømme, skjønn, og selvfølgelig pris.

No comments:

Post a Comment