Wednesday, May 2, 2012

Foreplay nøkkelen til bedre orgasmer

Fyrene er du forvirret, clumsy, og ikke vet hva de skal gjøre når det gjelder Foreplay? Ditt hjerte slippe og du nøler på bare nevner av ordet Foreplay? I så fall er det tid for en leksjon i Foreplay!


Som mange av dere har sikkert funnet, vurdere de fleste kvinner "Foreplay" en svært viktig del av kjønn. Og det er veldig god grunn til dette. Våre organer ikke reagerer seksuelt så fort som din gjør. Vi trenger noen varme opp tid å komme inn stemningen. Mens hver kvinne er forskjellig så langt som hvor mye foreplay hun krever før hun er seksuelt aroused, har studier funnet at de fleste kvinner alle liker samme type foreplay. Så basert på at teori, og noen av mine egne erfaringer og;-) Jeg har satt sammen noen tips om "Foreplay The nøkkel å bedre Orgasms".


Klemmer
Dette er en fin måte å begynne din seksuelle tumle. De fleste kvinner elsker å hugged. Skal holdes tett av deres lover. Dette gir oss en beskyttende følelse og forteller oss at du vil være nær oss. Det er lett å gjøre, bare starte ved å holde lover Lukk og trykke hennes kropp mot din. Mens klemmer henne lett kysse sin nakke og skuldre.


Lidenhet
Mens fastsetter kjøre hendene lett og sakte opp og ned, å utforske titt og daler av hennes kropp. Noen kvinner elske å ha dette gjort til deres nakken, skuldrene og ryggen. Andre, gjerne har sine rumper massaged forsiktig. Og ennå andre elsker deres bryst sakte caressed. Dette vil all avhenge der lover's erogenous soner er. Hvis du er begge undressed forsiktig kysse og slikke disse områdene også. Hun vil være som kitte i hendene, klar til å være støpte i slik du ønsker.


Kyssingen
Det er viktig å starte sakte. Bare en myk presserende av munnen mot hennes. Ingen tunge å starte. Etter noen av disse kyss sakte begynne å presse på tungen ut litt, forhåpentligvis interesseskapende henne til å åpne hennes munn. Som hennes munn Skyv åpnes tungen i et lite stykke. Trykk deretter leppene mot hennes litt vanskeligere og med litt mer lidenskap. Fra Flytt til kyssingen andre deler av kroppen også.


Ved dette punktet må lover virkelig slås på. Hvis du både har fortsatt klærne på det er på tide for å starte fjerne dem - sakte. Start med hennes toppen og bra.


Caressing hennes bryster
Plasser hånden på hennes bryst. Sakte kjærtegne det. Du kan bruke tommelen og pekefinger for å presse forsiktig hennes nippel. Hvis du vil se hvordan oppreist det er. Hun er virkelig aktivert. Nå stoppe og ta en stund å fortelle henne hvor vakkert hun er og hvor mye hun slår du på. Kvinner vil være fortalte dette, og nå ville være en perfekt tid. Deretter sakte tar hennes nippel i munnen, kjøre tungen rundt det hardhet. Bruk din hånd å sakte kjærtegne henne andre bryst.


Hva skjer så vil avhenge du og lover. Men det er nå tid til å utforske hennes vagina. Du kan forsiktig plassere hendene mellom bena elskere. Hvis hun fortsatt er Bruk truser forsiktig gni hennes private område mens du fortsatt kyssingen hennes kropp. Sakte flytte hennes truser til side og å utforske hennes clitoris forsiktig. Veldig lett å gni hennes clit med fingrene. Eller, hvis du liker du kan gå ned på henne med tungen for å stimulere hennes clitoris sakte. Uansett, det er til deg, og lover.


Det viktigste å huske om "Foreplay" er at det bør gjøres gradvis. Sakte øke følsomhet fysisk og følelsesmessig. Som arousal monterer øke du stimulering slik at du og samarbeidspartneren har den mest erotiske, elsker å gjøre økter noensinne. Husk at "Foreplay The nøkkel å bedre Orgasms".


Happy Foreplay!
Marie Clare
Relasjon-konsulent og forfatter

No comments:

Post a Comment