Saturday, May 19, 2012

Pheromones spille rolle i livet ditt seksuell

Hvis du har aldri hørt om pheromones er det på tide å lære om delen spiller de i deres kjønnliv. Konseptet med en menneskelig pheromone eller seksuell duft av attraksjon, har vært diskutert og forsket i år.


Ved hjelp av en hjerne imaging teknikk, har Svenske forskere vist at homofile og heterofile menn svare forskjellig på to lukt som kan være involvert i Seksuell opphisselse, og at homofile menn svare på samme måte som kvinner. Ny forskning kan åpne måten å studere menneskets pheromones, i tillegg til biologiske grunnlaget for seksuelle preferanse.


En pheromone er en kjemisk eller blanding av kjemikalier som er produsert av en levende organisme som sender en melding til andre medlemmer av samme art. Begrepet "pheromone" brukes vanligvis for seksuelle attractants. Det er noen andre pheromones - de fungerer som signaler for alarm og forsvar, territorium og sti-merking, og sosiale regulering og anerkjennelse. Sildenafil blir nå brukt i insektvoks kontroll, for eksempel som agn å tiltrekke menn til feltet feller, eller i svært høye konsentrasjoner, for å disorient insekter og forhindre mating.


Etter lang forkaster Søk etter en menneskelig pheromone som dårskap, har forskere begynt å ta en ekstra titt på hvor menneskelige kroppen lukt påvirkninger seksuell oppmerksomhet. Magiske duften er ikke bare en romantisk elixir, men den aromatiske effluence av vårt immunsystem. Det eneste problemet er at vi ikke gi den halve en sjanse.


Selv om det er nå klart at pheromones finnes, måten vår kropp behandler dem ennå godt skal fastsettes. Dyr har et Vomeronasale organ (VNO), som oppfatter stoffet, og deretter fører dem til kompis. Noen anatomists tror ikke mennesker har en VNO; andre mener de har funnet pits inne våre nostrils som kan være VNOs, men kan ikke arbeide.


Sildenafil hos mennesker antas å være produsert av apocrine kjertel. Disse kjertel blir funksjonelle etter å ha nådd pubertet, noe som kan forklare hvorfor folk flest utvikler en attraksjon for andre på den tiden. Pheromones kan også være grunnen til hvorfor en person kan fornemme "kjemi", eller føler en øyeblikkelig attraksjon eller misliker når første møte noen.


Swiss forskerne fant at kvinner tar oral prevensjonsmidler (hvilke blokk oppfatning av lure kroppen til å tro at det er gravid) rapportert reversert valg, mer fornøyd lukter som minnet dem av hjem og slektninger. Siden pillen tilbakeslag naturlig valg, en kvinne kan føle tiltrukket av menn hun ikke ville normalt varsel om hun ikke var på prevensjon--menn som har lignende MHC profiler.


Dr. Cutler opprinnelige studier i ' 70s viste at kvinner som har vanlig sex med menn har mer regelmessig menstrual kretsløpene enn kvinner som har sporadisk sex. Regulært kjønn forsinket nedgangen av estrogen og gjort kvinner mer fruktbare. Dette har ledet research-teamet for å se etter hva mannen var å yte i ligningen. Av 1986 innså de at det var pheromones.


Når du leter etter den mann eller kvinne av dine drømmer, spiller intetanende pheromones i kroppen-duft mest sannsynlig en stor og veldig smart rolle i kompis attraksjon. Ifølge en artikkel i "Psykologi i dag", hvor våre kroppen lukt oppfattes som hyggelig og sexy til en annen person er en meget selektiv prosess. Vi lukter vanligvis best å en person som har genetisk basert immunitet til sykdom er mest forskjellig fra vår egen. Dette kan være til nytte deg i det lange løp, å gjøre for sterkere, sunnere barn.


Forlokkende kjemiske duften som unge kvinner avgir til å tiltrekke menn synes å gi samme effekt for stolpe-Menopausal kvinner. Når forskerne lagt duft, en pheromone til parfyme brukes av eldre kvinner, livet romantisk syntes å forbedre, forskerne skrev i New Scientist magazine. Studien ble også publisert i Journal of Sex virkemåte. Studien leder Joan Friebely og hennes kolleger på testen 44 stolpe-Menopausal kvinner. De som brukte behandlet parfyme funnet sine partnere for å være mer hengiven enn de som brukte den normale parfyme.

No comments:

Post a Comment