Friday, May 18, 2012

En titt på hvorfor kvinner erfaring lav Sex-stasjon

Det er mange grunner Hvorfor mange kvinner opplever lav kjønndriv. Lav kjønndriv kan bli brakt videre av mange fysiske problemer. De mest alvorlige medisinske problemene relatert til lav kjønndriv er lidelser som påvirker neural (nervøs) systemet eller føre til nerveskade, som Diabetes, flere Sclorosis, Parkinsons sykdom, og strøk.


Hvis du har dårlig sirkulasjon, blod flyter ikke på riktig måte til genetalia, og vil ikke bare gjøre arousal vanskeligere, men kan hemme din naturlige smøring, gjør intercourse smertefullt og ubehagelig. Dette kan også skje som et resultat av urin skrift smitte (UTI), STDS og liver disorders. Alkohol kan forverre disse betingelsene, øker med alderen, som kan røykfrie.


Hormoner spille en viktig rolle i seksuell interesse, og alle typer hormonal ubalanse også påvirke sex stasjonen. Kvinner som er nærmer seg eller opplever klimakterium, er gravid eller postnatal, eller som har hatt en fullstendig eller delvis hysterectomy, kan oppleve lav kjønndriv, som et resultat av varierende nivåene av hormonene estrogen og prolactin.


Visse medisiner, inkludert prevensjon piller, blodtrykk piller og anti-beroligende midler, kan forårsake hormonal ubalanse og lav libido også. Androgens, for eksempel testosterone, nedgang i kvinner med alder, men det er fortsatt mye debatt om hvorvidt lave nivåer av testosterone har noe å med en nedgang i libido og behandling av en kvinne som opplever lav libido med testosterone kan være effektive for noen.


Overvekt og inaktivitet er andre vanlige årsaker til lessened seksuelle følelser. Blir overvektige bidrar til mange fysiske og psykiske problemer, inkludert trøtthet, depresjon, usikkerhet og mer viktigere, høy Kolesterol, åndedrag vanskeligheter og hjertet belastning.


Noen av disse, alene eller kombinert, kan ha en større negativ effekt på sex-stasjon. Trener ofte, selv om det er bare en 20 minutters spasertur kan hver dag, forbedre din generelle følelse av velvære og libido.


For noen kvinner stammer lav kjønndriv fra et psykologisk eller emosjonelle problem. Vanligste klagen er stress. Siden kvinner er emosjonelle skapninger, stressende situasjoner kan og ofte påvirker alle aspekter av våre liv. Marital eller forholdet problemer, økonomiske problemer, livet krise, angst, problemer i arbeid, overvekt, religiøs undertrykkelse, skyld - er det endeløse faktorer som kan føre til stress og, igjen, en nedgang i seksuell interesse.


For en mye mer detaljert forklaring som tar deg trinn for trinn i årsakene til lav sex drive i kvinner og en grundig titt på noen av de beste vitaminer og urter for lav kjønndriv i kvinner, vennligst se: http://www.womans-health.net/low_sex_drive.htm.


Mens det er flere medisinske alternativer som hjelper forbedre lav kjønndriv, må du kanskje bare se så nært som dine personlige vaner og kjøkkenet.


Bortsett fra hyppig, det er mange matvarer og krydder som ikke vil bare gjøre deg sunnere, men som vil gjøre du føler deg bedre, forbedre humøret, og heve libido. Husk: noe som er bra for din generelle helse er bra for deres kjønndriv også.


En lav-fett, godt balansert kosthold, inkludert ting som fisk i kaldt vann, for eksempel laks, mye av grønnsaker, og unngå høy-sukker, stivt matvarer, junk foods og brus, er et flott sted å starte. Krydder som spisskummen, cayenne og curry varme kroppen din, og vil også fungere som en slags afrodisiakum. Så, prøve å sette en ny vri på begrepet "romantisk middag", og se hva du kan koke opp, både inn - og ut - av kjøkkenet.

No comments:

Post a Comment