Monday, July 2, 2012

7 Overbevisende grunner Hvorfor menn burde barbere sine Privates

Her er syv grunner til hvorfor menn bør vurdere barbering deres privates. Nei, jeg snakker ikke om Privates i hæren, selv om en "soldat" på oppmerksomhet, med en skinnende hjelm og et lastet våpen, er definitivt involvert.


De fleste menn bekymre deg besatt om hår på hodet, men sjelden gir en andre tanke til sine skam håret. Bare når tiden er rett med at spesielle damen innser menn de burde ha brukt en stund grooming deres privates. Fyrene, her er 7 overbevisende grunner til hvorfor du bør groom din skam håret eller aften fjerne det helt.


1. Renslighet. Skritt er et Brennpunkt for varme og svette bakterier. Beskjæring eller fjerne skam håret gjør dette området mye enklere å holde rene, og enda viktigere, smelling ren og mandig. Hun er mer sannsynlig å utforske området på nært hold, hvis det er godt vedlikeholdt.


2. Nyheten. Kontrasten mellom pakken åpenbart voksen størrelse og din nye hairlessness kan være ganske erotiske, og ikke bare for deg! Lover kan er imponert over ideen om å gjøre kjærlighet til hva nå har illusjonen av å være forbudte frukt.


3. Det er mer innbydende. Hvis du fjerner de fleste eller alle hennes innvendinger du utfører oral sex på deg, er det ikke verdt bryet? Vier spesiell oppmerksomhet til fjerne spredt hår fra din skaft. Hår i munnen suger, men hun vil ikke hvis hun finner en.


4. Ikke glem Scrotum. En kvinnes kroppen er lekeplass av mykhet og glatthet, så ikke du tror hun vil sette pris på det samme på du? En silkeaktig glatt ballen sekk inviterer både manuell og muntlig ømhet. Hun er langt mer sannsynlig å bagatellisere det hvis hun ikke har å bruke en luke-whacker for å finne den.


5. Det er sunnere. Hun ser umiddelbart at du har ingen hud utbrudd eller uønsket "critters" Hvis du vil skjule. Videre, vil du ha større manuell følsomhet når du utfører self-eksamen testicular periodiske. Du undersøke deg selv regelmessig, ikke du? Du bør. De tidligere du fange opp eventuelle problemer, jo enklere er å fikse.


Lær mer om Testicular Self eksamener (TSE) på http://my.webmd.com/hw/mens_conditions/hw234856.asp


6. Det er gøy å la henne og gjøre det! Det er rett, la henne barbering du! Dette er ikke bare en øvelse i tillit, men en svært suspenseful erotiske spennende tur. Faren for en ultra-skarp barberhøvel i et følsomt område, spenningen av lenge sakte razor strøk, verke på ereksjonen din sanntidsspill og skummende friksjonen av hennes barbering-creamed hånd på din sjakten kan intensivere din glede som du aldri trodde mulig. Bare ikke gjøre eventuelle plutselige trekk.


Og viktigst (til noen minst):


7. Det gjør din ereksjon se stor. Jeg er ikke en spøk - vil du sverger at du minst fått et ekstra tomme på lengden! Hvis din skritt ikke er regelmessig groomed, har du sannsynligvis Kjønnshår minst delvis veien opp din skaft. Deres penis vises"" å begynne der at kjønnshår ender. Fjerne underbrush og dine skjulte lengden blir avslørt.


Når du er grooming håret på hodet"big", ikke glem om hår på "little head" også! Om du gjør det å ta deg selv eller en partner (eller begge), kan vanlig kjønnshår grooming eller selv totalt kjønnshår fjerning krydre opp livet ditt kjærlighet. Hvis du liker det nok, kan du vurdere å permanent fjerning metoder som laser hårfjerning eller elektrolyse.


Legg merke til at noen mennesker erfaring moderat til intens kløe de første dagene etter barbering som skam håret vokser ut. Du vil kanskje din første grooming opplevelse å være i begynnelsen av en helg, slik at du ikke er squirming i din kontorstol hele dagen mandag! Det klø bør redusere eller stoppe Hvis du fortsetter å groom deg selv regelmessig.


Og hvis gutta i garderoben gym gjøre narr av deg, først spør dem hvorfor de sjekker ut pakken. I flau stillhet som følger, fortelle dem hvorfor du gjorde det, at du har sex dobbelt så mye som de er, og hva hun gjør nå som hun ikke ville gjøre før! Gjør deg klar til å besvare deres spørsmål.

No comments:

Post a Comment