Wednesday, July 11, 2012

Kan Genital Herpes unngås?

Mange typer sykdommer, særlig seksuelt overførbare sykdommer (Kjønnssykdommer) som genital herpes, kan unngås hvis en person er pliktoppfyllende nok i å praktisere helse vaner. Det er egnet for genital herpes, adage "en ounce av forhindrer er bedre enn en halvkilo kur". Faktisk, er det ingen vaksine mot genital herpes.


Avholdenhet er definitivt den mest effektive måten å unngå genital herpes og andre Kjønnssykdommer. Har ingen seksuell kontakt med noen sikrer du at du aldri vil bli utsatt for genital herpes.


Avholdenhet kan imidlertid aldri være valg av mange mennesker. Og så, den neste beste tingen er gjengivelse. Det betyr at du må opprettholde en strengt monogamous forholdet med en partner som har ingen genital herpes. Dette må være en toveis gate. Det vil si at du har ikke flere sex-partnere, og partneren din har ikke andre sex-partnere. Å ha flere seksuell opplevelser kan vise seg for å være mareritt i slutten.


Dessverre, finne en ekte kjærlighet kan være en prøving og feiling prosess for noen mennesker. Og så, for å unngå genital herpes, det tredje beste er å være ansvarlig. Det vil si at må du øve sikker sex.


Før du starter et seksuelt forhold med en ny partner, kan du snakke om Kjønnssykdommer. Det er sannsynligvis ikke det mest scintillating og romantiske emnet du kunne tenke på, men det er en viktig en. Finn ut hvis din potensielle sex partner kan har vært utsatt for HSV-viruset. Å ha blisters og sår i genital området og i lepper og munn er farlig tegn. Men du må også huske det faktum at en person som er infisert av HSV eller noen STD kan aldri vise eventuelle symptom. Dermed finne ut om potensielle partnerens livsstil, helse historie og sex historie. Hvis du er den 100th partneren, kan du tenke to ganger før rådgivning til et mer intimt forhold. Prowess ervervet grunn av erfaring kanskje ikke alltid en god ting.


Sikker sex betyr også bruk av kondomer. Kondomer, hindrer selv om brukt riktig, helt ikke overføring av genital herpes. Men de reduserer risikoen for Kjønnssykdommer. Noen ganger, sores av genital herpes spres til anus buttocks og lårene. Disse områdene kan ikke være dekket av kondomer. Hvis din sex partner har genital herpes, og sores er begrenset til et lite område, kan deretter enten mann eller kvinne kondomer brukes. Men la oss gjenta at kondomer ikke tilbyr 100% beskyttelse.


Hvis du er gravid, gjør alt i din makt å unngå HSV infeksjon, slik at du ikke true helse og livet til din nyfødt.


Hvis du er allerede infisert med genital herpes, ha barmhjertighet og gi andre muligheten til å unngå din sykdom: unngå alle seksuell kontakt.

No comments:

Post a Comment