Monday, July 16, 2012

Er menn og kvinner like?

Ah, endeløse spørsmålet. Faktum i saken er at menn og kvinner er like, men de er så på forskjellige måter. Deres parts and components oppsummere til en lik verdi, men det betyr ikke at alle deler er like.


En mann og en kvinne er evolusjonær designet for å være perfekt utfyller, erstatter ikke. Hva en mann ikke kan gjøre godt, en kvinne kan gjøre med letthet. Hva et menneske kan gjøre med letthet kan forvirre en kvinne.


En kvinne kan håndtere to babyer gråter på samme tid, mens matlaging på en varm ovn og snakker i telefonen med hennes venn. En vanlig mann ville dø på den mer trodde og ville det mangle evnen til fleroppgavekjøring å gjøre dette effektivt. I mellomtiden, en vanlig mann kan enklere komme å drepe en annen mann hvis push kom til skubbe. Eller han kunne gjøre en hjerteløs forretningsbeslutning til fordel for hans familie vil moralsk er i konflikt med en typisk kvinne.


Disse er alle utvidelser av hvordan menneskeheten har utviklet seg gjennom Milennia - kvinner tending til mikro (dvs. lokalisert problemer invlovling hus og familie) og menn tending til makroen (dvs. bred saker som jakt, krig og andre oppgaver som etterlater lite rom for empati og følelse i møte med overlevelse). Vi mangler ofte oppmerksomhet på detaljer og følsomhet. I mellomtiden, de har ofte problemer med å vise problemer fra en "topp-bunn" perspektiv.


Det er viktig å merke seg at bare fordi disse tendensene er så, betyr ikke at de ikke kan reverseres. Tross alt en kvinner kan drepe en annen kvinne, kjøre en bedrift eller en gård, og en mann kan lære å administrere en husholdning og bakre barn og være sentimental. Del av dette er sosiale condition, del er engraind i genene. Men hva noen butch, politisk-korrekthet søker, BH-brenning femenist vil fortelle deg, disse forskjeller uansett, og de påvirker måten vi som mennesker samhandler med kvinner. En mann kan ikke ha en baby. Og en kvinne kan ikke skyte semen på tvers av rommet. Så fra fysiologiske helt til det mentale i exisit forskjeller. Som sådan, hvis du er å se etter suksess med kvinner på alle nivåer: sex, relasjoner eller til og med for one-night stands, må du spille tungt på sine følelsesmessige inclinations.


Vi prioritere ofte rå grunn, de prioritere ofte følelser. Og vi alle gjøre det fordi det er hvordan vi utviklet seg. Hvis du ønsker å lykkes med kvinner, må du innse dette, og du må forstå at ren fornuft ikke vil føre du du får lagt eller et behagelig, vellykket forhold.


De forstår at vi er lett skapninger av sex og one-track sinn. Og de kan bruke dette til å styre oss. Men hvis vi var bare klok nok å forstå en kvinnes emosjonelle maskin og endeløse følsomhet og angst som går gjennom dem, kan vi forstå hvordan du får dem i seng, hvordan unngå kamper i en relasjon, hvordan å gjøre dem lykkelige. I utgangspunktet, hvordan å låse dem til din fordel (Hvis du ønsker å være egoistisk), eller bedre ennå, for fordelen av både deg i et fruktbart samarbeid.


Uansett om du ønsker å skru dem eller elsker dem, hvis du ikke forstår at felles kvinnen lener seg mot følelser mer enn den vanlige mannen, kan du ikke forstår hvordan å dra nytte av denne forskjellen for ditt ønske.

No comments:

Post a Comment