Saturday, July 7, 2012

Forskjellen i hann og kvinnelig Seksuell opphisselse

Arousal er første skritt mot seksuell tilfredshet. Men er det forskjeller mellom menn og kvinner og hastigheten der de blir aroused. Typisk scenario er av mannen som er raring å gå, og kvinnen som må lenger bli aroused.


Dette forårsaker ofte problemer i seksuelle relasjoner. Par trenger å forstå forskjellene mellom dem, og i tilfelle av mannen, har mer tålmodighet og forståelse. Deres lovemaking vil være så mye bedre.


Menn kan bli fullt aroused i løpet av minutter, hvis ikke sekunder. Menn svare raskt og enkelt å ganske grunnleggende og ofte forutsigbare utløsere - en enkel syne, lyd, lukte eller touch. De fleste menn har pinlig historier om ganger når de har blitt vekke til tross for sin beste innsats ikke til.


For kvinner er Seksuell opphisselse en tregere, mer uforutsigbare og kompleks prosess. Ikke bare er kvinners kropper bygget på en annen måte enn menn, men de også tenke annerledes.


Generelt, menn har en tendens til å fokusere på bestemte problemer og mål, én om gangen, i stedet for det "store bildet". Så, når sex er fokus, det er lite å dempe arousal fordi, for tiden, er sex det eneste som teller. Never mind at regninger er forfalt, hans jobb er på vei ned toalettet, eller at livet er falt fra hverandre. Alt som betyr noe på at øyeblikk er sex.


Motsatt er tilfelle for kvinner. Kvinnelige seksualitet er intricately knyttet til alt annet i hennes liv. Hennes følelser, stress nivåer, følelser om seg selv og hennes omgivelser og om mannen hun er med alle spiller en rolle. Med kvinner er det det store bildet som teller.Kvinner finne ofte det vanskelig å skille ett aspekt ved deres liv fra hverandre. Faktisk, er kvinner frisk kjent for deres evne til å vie sin energi og følelser til flere ting på en gang.


Imidlertid for å bli aroused, trenger en kvinner å gi slipp på det store bildet.Dette går mot korn av hennes tenkning, og senere, det tar en kvinne betraktelig mer tid enn det gjør en mann å føle seg "i humør". Mens menn kan være i stand til å blokkere ut andre tanker, behandle kvinner mye informasjon underveis til arousal, bevisst og subconsciously.


Dette er ikke å si at en kvinne kjører gjennom en omfattende sjekkliste i hodet hennes. Det betyr at hun trenger tid for det store bildet å visne bort for hennes fokus å begrense til fornøyelser for øyeblikket.


Denne prosessen kan variere avhengig av hva som skjer i det store bildet, på lenge. Klok, intelligent mannens, vil selv om aroused og klar til å gå, styre seg og vise mer tålmodighet, og dermed gir hans partner tiden som hun trenger.

No comments:

Post a Comment