Wednesday, July 18, 2012

Hvordan du kontrollerer Herpes-utbrudd

Herpes er et virus som påvirker det menneskelige nervesystemet, å endre DNA av nerve celler tilfører huden som viruset angitt. De fleste pasienter som lider av gjentakelser som kan variere i intervallet fra én gang i en levetid til flere gjentakelser et år. Gjennomsnittlig antall gjentakelser er omtrent fire ganger per år. Gjentakelser tar vanligvis en uke eller så å helbrede.


Folk å leve med herpes står overfor en trist realitet. Det er ingen kur for sykdommen ennå. Selv om oppmuntrende forskning pågår i feltet, finnes det noen lyd råd som kan følges til å kontrollere tilbakefall og hyppigheten av utbrudd.


Noen av disse faktorene som antas å føre til herpes utbrudd er:


-Overdreven eksponering for sollys
-Sjokolade, nøtter og dårlig kosthold
-Mangel på riktig restitusjon
-Menstrual syklus
-Følelsesmessig stress
-Fysisk stress eller repeterende traume eksempel i samleie
-Skade
-Sykdom ledsaget av feber
-Kirurgisk traumer
-Steroidal medisiner som astma medisiner


Stress er en stor stimulerende for recurrent herpes utbrudd. Du kan ikke eliminere stress i livet ditt, men det absolutt er mulig å redusere frekvensen av gjentakelser ved å kontrollere stress nivå som vi utsetter oss selv til. Få god restitusjon og ledende en balansert liv er avgjørende i å kontrollere herpes utbrudd. Vanligvis kan viktige hendelser som involverer en intensivering av aktivitet, for eksempel et bryllup eller oppgradering utløse et utbrudd. Hver person er forskjellig og kommer til å identifisere hva utløser et utbrudd i deres tilfellet.


Behandle genital herpes under graviditeten er svært viktig å helsen av snart-å-være-born-spedbarn. Neonatal herpes er selv om det er sjelden en meget alvorlig tilstand. Spedbarn som er utsatt for virus herpes simpleks kan oppleve hjernen infeksjon, beslag, langvarig hospitalization, mental retardasjon, og død Hvis infeksjonen tar hold.


Visse næringsstoffer og vitaminer som beta-carotene, vitamin c & e og sink kan hjelpe deg med å hindre herpes utbrudd. Det har vært kjent for noen tid nå at aminosyren lysin kan bidra til å redusere hyppigheten og varigheten av utbrudd. Gode kilder til lysin kan skaffes fra følgende matvarer: margarin, vanlig yoghurt, Swiss ost og andre meieriprodukter, whey, papaya og beets.


Siden regelmessighetsmønsteret av herpes er nesten alt etter folk som kan harbor virus, du alle mulige forholdsregler burde være tatt å holde viruset i forlatelse.

No comments:

Post a Comment