Tuesday, July 3, 2012

Depresjon - seksuelle lyster avvist

Hver og en av oss har hatt vår rettferdige andel av opp-og nedturer i livet. Triviell småting som kan utløse av emosjonell uro, men det er hvordan vi takle årsaken bak dem trykk øyeblikk som sak. Opp-og nedturer ikke vare evig fordi etter (ned den eneste måten er opp).


Hvordan sammenligner du depresjon mot som av opp-og nedturer er det noen likheter? ja. Opp-og nedturer er akkurat det, der som depresjon har sin opp-og nedturer på en måte at det viser din hele verden opp ned.


Depresjon er et psykologisk problem og avhengig av hvor alvorlig det symptomer legehjelp kanskje nødvendig. Klinisk depresjon kan skade helsen der mangel på søvn er en viktig faktor for kronisk tretthet settling. Bouts av depresjon kan ha ødeleggende påvirker på en pasient som prøver å føre et normalt liv grunnet ulike humørsvingninger som kan påvirke deres normale daglige aktiviteter. Disse følelsene kan være av tristhet/ensomhet og dysphoria. Mangel på konsentrasjonen er en stor hindring for en person som lider av depresjon, spesielt når beslutningsprosesser er involvert.


Atferd i lider med depresjon kan endre dramatisk forårsaker store ødeleggelse til sine daglige måte å tenke eller gjøre. Vanlig forekommende humørsvingninger kan bestå av lyste sinne utbrudd eller anti-sosiale følelser. Sosiale uttak kan føre til ensomhet der leve som en recluse er det eneste alternativet å håndtere depresjonen. Dette er ikke løsningen.


Seksuelle lyster som en gang ble plassert høyt oppe på daglig listen over behagelige tanker kan bli redusert til et nivå av i nærheten av ikke-eksistens derfor dette kan årsaken din partner å føle avviste (ikke i alle tilfeller) medisinering er det for å ta, hjelpe er der for å ta, så hvorfor ikke ta den. Det kan ikke kurere, men det absolutt hjelper bekjempe stress og angst.


Bevissthet om hvor alvorlig depresjon kan være hvis det når et visst nivå må man umiddelbart. Sjekk ut hvordan denne lidelse har eller er fortsatt ødelegge livet. Med den riktige behandling og medisinering kan du fortsatt holde på livet.


Grunnet likheten av symptomer til opp-og nedturer og depresjon har ført til en masse heartache. Dessverre for å si livet ikke var verdt å leve for noen som har opp-og nedturer viste seg for å være depresjon som skaleres til en høyde som høyt oppe sånn av et fjell og deretter å komme ned til jorden med en bump der de er i dvale evig.


Det er vår egen deprimert tilstand i sjelen som hemmer vår innsats i å finne den virkelige årsaken og kur.


Vi pillen pop å ta bort smerte, hvorfor? Vi slår døve øret råd. hvorfor? I stedet for ute etter svaret på hvordan det hele startet vi har tenkt å håndtere smerte som følger med depresjon hvorfor? Fordi som jeg sa det er vår egen deprimert tilstand i sjelen som hemmer vår innsats i å finne den virkelige årsaken og kur.


Ikke sikker på om du kommer eller kommer dvs fin vi alle får inn i en tilstand der vi få oppskjørtet og gjøre dum ting, men silliest ting du noensinne kunne gjøre er ignorere på livet og røren av opp-og nedturer, fordi det bare kanskje starten av depresjon så vennligst snakk med legen din.

No comments:

Post a Comment