Thursday, July 19, 2012

Sex appell

Fyrene er du ute for å imponere damer med Sex-appell? Damene gjør du vet hva gir en mann Sex appell? Vel som beskrevet i boken min, hvordan du ser gutta, hva du slitasje og hvordan du lukter vil spille en stor Rull i om du vil lykkes med damer. Hvis du vil vise deg hva mener jeg jeg fant denne undersøkelsen gjort av Cargo Magazine som beviser at damene er enig med hva som er skrevet i boken min. Hvem sier så? Vel, damene selvfølgelig!


Last Magazine kartlagt 866 kvinner på hva som gjør en mann se sexy. 58% av kvinnene kartlagt sa sexiest klær kan bære en mann er stramt blåfarge jeans og en form som passer t-skjorte. Nå er som en stor visual! Også foretrukket 19% sin mann i en stilig skjorte og dress bukser, mens 17% sa en skjorte og slips fungerer best for dem. Må fortelle ya fyrene, stramt blåfarge jeans og form som passer t-skjorte ganske mye gjør det for meg. Selv om... En fin passer og knytte fungerer ganske bra også!


Hva annet fant undersøkelsen? Du spør.


OK - under de blå jeans likt 48% av damer foretrukne bokseren truser, og 46% vanlig gamle boksere. Og for de av dere som liker å være litt mer risqué, 2% sa at deres fyren bør slitasje ingenting - ingen undertøy på alle - under disse jeans. Ooh La La!


Hva om hvordan du lukter? Vel Sjekk ut. En hel 77% av kvinnene kartlagt sa de fleste menn slitasje måte altfor mye Köln. Mens det er alltid best å bruke litt, er å bruke for mye en ekte turn-off. Som de gamle kommersielle går "en liten dab vil gjøre ya".


Så mens alle de ovennevnte er det damer liker å se i sine menn, er du lurer på hva de føler du bør aldri bære? De fleste kvinner er ikke på alle imponert med lær bukser. Hele 92% kartlagt sa ingen lær bukser på deres fyr. Andre No-nos inkludere ingen brystet sperring skjorter. Ingen Legg i buksene. Ingen kam-overs. (Vel, duh!) Ingen Sandaler. (hmmm) Ingen sokker som er for kort.(lol) Ingen bukser som er til stor. Du vet de som henger ned forbi din skritt - klart nei-nei! Og på stranden, ikke engang tenke på seg en kort bikini, eller en thong. (Bra akkurat nå jeg lurer på hva pokker er du antar å bære - ingenting? Faktisk... Jeg vil gå for det! ;-) )


Uansett håper fyrene, du skrev alt dette ned, fordi dette året damene ønsker du å se "HOT! HOT! HOT! ".


Marie Clare

No comments:

Post a Comment