Saturday, July 14, 2012

Rejuvenating Sex og helse naturlig

Vår fysiske og psykologiske makeup er påvirket av seksuell imperativ langt mer enn de fleste av oss innse eller ønsker å innrømme. Hele systemer av psykoanalytiske terapi (f.eks Freud) er basert på forutsetningen at vi er først og fremst seksuell skapninger.


Behaviorally, er det liten tvil om at det er dramatiske forskjeller mellom kjønnene. Dette kan sees selv i de tidligste år. (Dette er så til tross for årvåken innsats av "rettigheter"-grupper å dimme utmerkelser og Deklarer seksuell likestilling ved juridiske fiat.) Jenter med dukker og gutter med lastebiler og våpen manifestere med ingen coaching fra foreldre, og gjenspeiler naturlig pleie tendensene til jenter versus mer aggressiv og beskytte helling av gutter. Fysisk er de primære og sekundære seksuelle egenskapene åpenbart forskjellige. Disse funksjonene, faktisk, tiltrekke motsatt kjønn og forberede hver sex for reproduksjon, caregiving og beskyttelse for små.


Men sex er ikke bare om rekreasjon eller procreation. Det kan direkte påvirke helse. For eksempel risikoen av brystkreft er direkte knyttet til childbearing og pleie i kvinner – å ha barn og pleie dem for lengre perioder reduserer hvor mange ovulations en kvinne har, og dermed reduserer den pro-cancerous estrogen surges. Andre undersøkelser har vist at oppfylle seksuell aktivitet i kvinner er også knyttet til helse.


En mann følelse av styrke, persepsjon av attraktivitet kvinner, følelsen av å være elsket og depended upon, økonomisk suksess, respekt og følelsen akseptert er alle intricately knyttet til seksualitet. Hann seksuell selvtillit verdt går hånd i hånd med fysiske og mentale helse.


Som primært begår voldelig kriminalitet i samfunnet? Er det ikke unge menn i heyday av deres testosterone bølge? Seksualitet og helse for deres fjellpigg skaper potensialet for flott gjennomføring eller stor skade som er avhengig av hvordan disse energiene er fokusert.


På den annen side, når mannlige hormone nivåer begynner å ebb i de senere år, paralleller helse nedgang denne nedgangen. Menn opplever tap av muskel masse, redusert energi nivå, redusert immunitet, økt mottakelighet for en rekke degenerative sykdommer, redusert libido og fruktbarhet og ulike grader av impotens. Sansing denne nedgangen, kan menn føle håpløst, verdiløs og på slutten av livet. Slike følelser mer drivstoff den nedadgående helse spiral ofte fører til en tidlig død.


Betydningen av seksualitet i menn er dokumentert av målingene viser at menn før ville risikere alvorlige livstruende bivirkninger enn uten muligheten for at et nytt medikament (f.eks Viagra ™) kan forynge dem seksuelt. Å være seksuelt Live selv i den eldste av menn kan være like viktig som selve livet.


Selv om mannlige hormone nivåer redusere med alderen, kan stigningstallet for kurven bli dramatisk endret. Det vil imidlertid ikke bare et spørsmål om å ta en pille. Supplerende mannlige hormoner er tilgjengelige, men deres bruk forstyrrer kroppens naturlige saldoer og kan forårsake negative tilbakemeldinger hemming. Når dette skjer, kommer utenfra hormoner (piller) sende signaler til hormon-produserende vev at hormone nivåer er høy nok. Endogen (fra kroppen selv) produksjon derfor bremser. Over tid kan dette svekke hormone-produserende vev slik at første problemet med utilstrekkelig produksjon er beregnet. Dette er minst en del av mekanismen for uønskede effekter av anabolic (hann hormon-som) steroider tatt av idrettsutøvere og bodybuilders. Unge menn ivrig etter å overdrive muscularity ende opp med withered og svekket testicles og andre endocrine glands sette dem opp for alvorlige sykdommer som de blir eldre.


Det er et bedre alternativ å gjøre sunn livsstilendringer (foreslått i Optimal helse-programmet ™-http://www.wysong.net/optimal_health_page1.shtml) kombinert med naturlige kosttilskudd kosttilskudd, som har vist seg for å gi nytte for mange.


Androgenic phytonutrients fra urter (for eksempel Tribulus terrestris, Muira puama, Avena sativa og brennesle blad), aminosyrer (inkludert L-arginine) og visse matvarer som meloner naturlig økning testosterone produksjon uten faren av negative tilbakemeldinger hemming som opplevde med stanozolol og andre hormoner. Økt testosterone nivåer, i sin tur, øker libido, fungere som et afrodisiakum og bidra til å forhindre impotens. (Faktisk, moderne forskning har avdekket at testosterone er det eneste stoffet generere libido i både menn og kvinner.)


Nyere studier tyder på at disse phytonutrients også påvirke hjernen kjemikalier slik at styrken og erectile kapasitet er forbedret og mannlige reproduktive system vekst, funksjon, og reparer er forbedret.


Phytonutrients kan også forbedre seksuelle funksjonen gjennom begrenser binding av sex-hormone-binding globulin til nettstedet receptor på prostatic membraner. Dette gir lettelse til benign prostatic hyperplasia (BPH) lider som ofte opplever smertefullt samleie, en bestemt hinder seksualitet.


Andre næringsstoffer som sink og vitamin B12 vitamin c stimulere direkte sperm produksjons- og motility, og dermed øke fruktbarhet. Moderne, behandlet, brøk-baserte kosttilskudd fare mat kan være woefully mangelfull i disse næringsstoffer. Å velge godt tilskudd og konvertere diett til mer naturlig, frisk og variert matvarer er løsningen.


Livsstilendringer (uthevet i Optimal helse-programmet ™) – ikke minst som er opprettholde sunn kroppsvekt og regelmessig trene – kombinert med riktig ernæring kan forynge hele kroppen og med det sende signaler til seksuell kjernen i vår biologiske er at vi er levende og godt. Slike signaler stimulere en naturlig forsterkning av seksualitet, og med at psykiske og fysiske helse.

No comments:

Post a Comment