Wednesday, July 25, 2012

Seksuell Dysfunctions I kvinner

Forstå fysiske endringer du og din partner vil gå gjennom som du alder kan hjelpe du klargjør for noen av utfordringene ved å opprettholde seksuell intimitet.


Hvis en kvinne nytes en tilfredsstillende sexliv under de fleste av hennes voksen, men det siste, intime øyeblikk med hennes partner er mindre tilfredsstillende enn de var en gang. Hun kan føle seg som om hennes seksuelle følelser har waned. Eller kanskje ting som brakte en gang hennes glede nå synes smertefullt. Hun er bekymret for hennes seksuell helse. Hun er ikke alene, mange kvinner opplever seksuelle problemer på et tidspunkt i livet.


Under klimakterium oppstå så mange som halvparten av alle kvinner- eller enda mer - seksuell dysfunction. Seksuell aktivitet nedgang ofte i kvinner i en alder av 60 på grunn av den relative mangelen på partnere og ubehandlet fysiologiske endringer. Seksuell dysfunction i kvinner er mer vanlig etter overgangsalder, når hormonproduksjon faller og sirkulasjons betingelser er mer vanlig. Det er anslått at så mange som halvparten av alle stolpe-Menopausal kvinner opplever seksuell dysfunction.


De vanligste klagene som bringe en pasient til kontoret inkluderer: "Mangel på ønske om, eller redusert libido" manglende evne til å opprettholde arousal, for eksempel genital smøring "Kan ikke nå orgasme etter tilstrekkelig stimulering og arousal" smerter under samleie fordi områdene av disse symptomene er svært variabel innenfor enkelt, et sett med definisjoner for klassifisering og studere disse klager er som følger-årsakene til seksuell Dysfunction til sier at årsakene er komplekse ville være et understatement.


Det er nok bevis at komplekse emosjonelle, medisinsk og hormonal faktorer kan være ansvarlig. Emosjonelle årsaker:


1. Depresjon er ofte sitert som den hyppigste årsaken av redusert interesse i daglige aktiviteter, med seksuelle følelser toppen på listen.


2. Kronisk stress utløsere kampen eller flight gjennomgripende og de resulterende psykiske og fysiske endringene vil slås av ønsket om intimitet.


3. Forholdet problemer fører til sinne eller harme ofte kan forårsake problemer ved kommunikasjon og intimitet.


4. Historie av seksuelle overgrep eller seksuelt misbruk er eksempler på post-traumatisk stress-lidelser som kan føre til problemer med seksuelle følelser.


Kvinnelig seksuell dysfunction kan også ha et fysisk. Årsakene omfatter trøtthet, depresjon, høyt blodtrykk, hormonal hjerteinfarkt, hjertesykdommer, kreft, diabetes, hypothroidism, adrenalin hjerteinfarkt. Medisinering fysiske endringer brakt videre av klimakterium, for eksempel vaginal dryness og thinning kan kreve bruk av hormonal terapi eller vaginal smøremidler. Bidra til å styrke vaginal musklene, eller for å øke seksuell.

No comments:

Post a Comment