Friday, July 13, 2012

Rask Guide på Genital Warts

Rask Guide på Genital Warts


Også kjent som Condyloma, genital vorte er en seksuelt overførbare sykdommer som gir opphav til vorte figuren støt på seksuelle organer. Som navnet antyder, er genital warts utbrudd på kjønnet organ som forårsakes av overføring av et virus under vaginal, anal eller oral sex. En gang viruset sendes, starte humper vises på penis, i og rundt vagina eller noen ganger på åpningen av livmor.


De fleste som er infisert av viruset genital vorte er ikke selv klar over den. Dette er fordi viruset ikke er sterk nok til å opprette noen warts som kan ses på overflaten av penis. Men i tilfeller der viruset har en sterk tilstedeværelse, det kan være observert på penile hud og sendt fra én kroppen til en annen gjennom hudkontakt under seksuell aktivitet.


I tillegg finnes sjeldne muligheter til å få en genital vorte ved hjelp av en infisert håndkle eller fra gravide kvinner til sine babyer også.


Forebyggende arbeid:


Eksperter har gang på gang uttalt at genital warts kan være alvorlig. I de fleste tilfeller de er smertefri, men er definitivt ikke verdsatt på kjønnet organ eller rundt dem. Uten tvil må par eller enkeltpersoner som er seksuelt aktiv ta flere forholdsregler enn andre å unngå genital warts helt. I noen tilfeller odde blitt kvinner har en genital vorte cervix til slutt utsatt for kreft.


Som en ideell forsiktighetsregel er det lurt å ha en vanlig Pap smear test gjort av en klinisk ekspert hvert halvår fra gjennomsnittet. Dette gjør en person sikrere, som også er gunstig i stor grad til partneren av at enkelte. Situasjonen blir alle mer kritisk hvis én er gravid, og må rapporteres tidligst. Ved hjelp av en kondom mens du gjør sex er ikke bare en effektiv metode for å unngå forekomst av genital warts, men er også en god metode for sikker sex.


Cervical cancer kan ikke være en potensiell trussel Hvis du ikke er en kjede røyker og tror i sølibat til en viss grad. Flere sex-partnere, overdreven røykfrie, seksuelt samleie på en tidlig alder og en historie av HIV-smitte er tegn til å bli tatt vare på. En lege kan undersøke og spore alle oppdateringer av genital warts ved swabbing huden med eddiksyre. Dette fører til dannelsen av hvite patcher på defekt huden.


Genital vorte behandling:


Cyrotherapy er en god måte å fjerne warts ved å fryse dem, eller ved hjelp av en laser. Du må imidlertid innse at genital warts må skilles fra warts som vanligvis vises på hendene. Dermed kan bruk av kjemikalier uten noen resept være farlig for genital huden.


Mindre surgeries er et godt alternativ hvis legen har forsøkt laser behandling og frysing. Varigheten til behandling, avhenger av graden og antall genital warts. Hvis viruset er relativt ny deltaker i kroppen deretter behandling varigheten er relativt mindre og ellers det kan ta måneder å helbrede. Hvis du har spørsmål angående dette deretter kontakte legen din og unngå oppbyggingen av disse uønskede warts.


Selv etter at første behandlingen er, kan du være sikker på at warts ikke vil bry deg igjen. Dette er skyldes at behandling bare fjerner genital warts, men fjerner ikke viruset når du er utsatt for den. Viruset forblir i huden selv etter behandling. Det er derfor gjentatte ganger anbefalt å bruke gummi kondomer mens du gjør sex, det være seg vaginal eller anal.

No comments:

Post a Comment