Friday, July 6, 2012

Hvordan du gjør din kyssingen uforglemmelig

Kyssingen kan gi masse moro og glede, hvis du er virkelig god. Og du bør være flinke til det! Fordi mange kvinner tror at hvis du ikke kan gjøre få det høyre, spesielt den første kysset, sjansene er du ikke vil kunne gjøre godt for resten enten. Så hvis du ønsker å lære å kysse, eller du føler seg fornøyd med slags kyss som partneren din gir du, prøve å kikke etter kyssingen tips i blader, bøker og på Internett! Kyssingen tips, skrives vanligvis til å guide deg spesielt på din første kyss. Disse tipsene kan gjøre kyssingen din mest romantiske og spesiell oppleve noensinne.


Kyssingen, i ordliste-betyr å berøre eller kjærtegne med leppene som et uttrykk for kjærlighet, respekt eller takknemlighet. Det er en subtil kunst som må tas nært med partneren din. Den beste og mest hyggelig stilen av kyssingen er den som gjør bruk av ulike varianter. Noen partnere starte med små, milde kyss, går inn i et kyss på fransk, og til slutt fant seg suge hverandres øvre eller nedre leppe. Den perfekte og mest romantiske kyss er imidlertid den som er delt med personen som er virkelig spesiell for deg. Selv om en god kyss kan definitivt gjøre to personer bli nærmere, likevel er det ingenting mer oppriktige og lidenskapelig enn et kyss med noen du virkelig bryr seg om.


For å unngå nervøsitet og pinlig omstendigheter, spesielt for første tidtakere, er det viktig å vite noen kyssingen tips. Det er mange mennesker som har blitt skrevet om hvordan til triumf over frykt for kyssingen noen. Som det er ulike typer kyssingen, er det også mange kyssingen tips avhengig av hvilke typer kyss, personen du vil kysse og mange andre faktorer. Blant de kyssingen tipsene som du finner i nettet er grunnleggende kyssingen tips, fransk kyssingen tips, tips om hvordan å være en stor kisser, først kysse tips, kyssingen tips for menn, kyssingen tips for kvinner, kyssingen tips for tenåringer, kyssingen tips for dating og romantiske kyssingen tips.


For tenåringer er det alltid godt å lese først grunnleggende kyssingen tips som det er stepping stein til mer intimt og mer lidenskapelig type kyss. Siden din første kyss er et øyeblikk du vil begge vil verne om, er det mer romantisk og mindre pinlig Hvis gjort mens to av dere er alene. En mengde av folk rundt deg vil sikkert ikke forbedre denne detalj øyeblikk. Så hvorfor ikke ta din partner for en gå eller sitte og gå til et sted der du kan engasjere seg i en intim revelry av to.


Når gnister starter å fly, og to av du er allerede kyssingen, ikke bare la kyss til leppene. Det er mer forførende og romantiske Hvis du kysse partnerens haken, hals, spissen av nesen, kinnene og selv deres eyelids. Men mer enn at det er andre kyssingen tips som hver enkelt av oss må ha i mente.


Se til at du har en god pusten! Jeg vil satse du vil være enig hvis jeg sier at den sikreste måten å ødelegge en perfekt kyss er ved å ha en dårlig ånde. Så pusse tennene før du går for en dato eller bære rundt en pakke av gummi eller mints med deg og har noen når du er ferdig med måltidet, et glass øl eller en sigarett-pinne.


Deretter prøver å plukke det perfekte øyeblikket, ikke bare kysse personen når du føler at det. Rett tid å kyss partneren er når øynene dine møter, og begge du ikke se bort. Det er også fint hvis du kjørte tungen over leppene før kyssingen fordi noe fuktig lepper gjør kyssingen en mer behagelige opplevelse.


Et annet kyssingen tips som vil gjøre deg mer midt i det er å lukke øynene før møte dine lepper. Lukke øynene gir mer glede da det hjelper i obstructing noen distraksjoner. Og for å ha en kyssingen opplevelse som du vil sikkert tenke, kontroller at du åpner munnen litt mens du monterer den over partnerens lepper. Og som leppene bli med hennes, holde dine lepper litt delte og trykk dem kjærlig over partnerens lepper.


Nå som du har lest dette, vet jeg du er allerede væpnet med kyssingen tips som vil definitivt gjøre din erfaring den som du alltid vil huske. Huske disse kyssingen tipsene på og følger disse når du fikk sjansen til å kysse jenta. Og uten tvil, du ville absolutt gir henne kyss som hun vil tenke på alle natt og vil forlate hennes ser frem for ting å komme!

No comments:

Post a Comment