Wednesday, February 1, 2012

Hvordan du kan snakke Partner I svingende

Når du tenker først svingende, du spør deg selv hvorfor det er at du er interessert. Leter du etter mer sex? Dette er ikke en god grunn, selv om det gjør det skje.


Svingende er ikke om mer action eller får å ha sex med andre mennesker uten konsekvens. Det handler om å dele en vakker del av ditt liv-din partner-med andre mennesker. Det handler om å leve ut din fantasier og hjelpe din partner leve ut hans eller hennes. Svingende er egentlig om læring å gå forbi din inhibitions og utforske side av du som lengter til å være gratis.


Og du må ha et sterkt partnerskap på plass allerede å starte med svingende. Hvis ekteskap eller relasjon er slags steinete og du tror at dette kan hjelpe-du er galt. Dette kan komplisere din allerede vanskelig problemer.


Men hvis du føler at ditt forhold er rock vanskelig, så det er på tide å snakke om svingende.


Den store snakk


Sitte partneren ned når du er god og avslappet. Kontroller at du ikke har noen distraksjoner eller overalt å være. Du vil kanskje bo hjemme for denne samtalen eller i hvert fall et sted at du både føler deg komfortabel og åpen.


Være ærlig og snakke om ting som du har vært å tenke. Fortell ham eller henne om svingende hvis de ikke allerede vet om det, og spør hva deres mening er. Du kan bli overrasket over å høre at de også er interessert og har begynt å fantasize det. Men de vet ikke hvordan du tilnærming du.


Vel, så la oss slutte å kaste bort tid, skal vi?


Vær konkret om hva du ønsker fra svingende og hva du vil gjøre. Vil du ha sex med noen andre, eller vil du bare være i samme rom med et annet par?


La disse fantasier ut


Dette kan være en lang samtale som strekker seg over måneder.


Gå til lokale swingers klubbene til å finne ut mer. Du kan også være om å snakke med en erfaren swinger par om sine opplevelser.


Søk på Internett etter andre svingende par, og finne ut hva de elsker om svingende og hvordan de har startet. Eller bare å søke etter informasjon. http://www.swingersvillage.NET/is.php er et perfekt sted å komme i gang.


Vær konkret. Dette er ingen tid til å være sjenert. Er det grenser for din svingende? Er deres spesielle typer par som du leter etter? Og så er det fryktede bekymring på en partner som bare er ikke interessert i svingende. i det hele tatt.


Hvis du er i et solid forhold, burde ikke så dette forårsake du har noen problemer fra de bare ta det. Og du trenger å respektere partnerens ønsker om svingende. Hvis han eller hun ikke ønsker å gjøre det, deretter slippe den. Kanskje de vil endre deres sinn, men det er ikke opp til deg. Selvfølgelig kan du også ønsker å snakke om muligheten til du spiller med svingende par av deg selv.


Svingende er en livsstil som feirer partnerskap og forpliktelse til hverandre til å gjøre andre glad. Utgivelse som fantasy til partneren din og kanskje du svingende snart.

No comments:

Post a Comment