Tuesday, September 11, 2012

Å holde Women's Health I sjakk

Hvis en kvinne noen gang opplevd uvanlig Smertefull menstruasjon eller lagt merke til klumper i deres bryst og vaginal utslippet ligner cottage cheese, er det en stor mulighet som hun er i trøbbel. Enhver fornuftig kvinne bør umiddelbart satt opp en avtale og se hennes klarerte gynecologist. Women's health, er ofte et emne som er tatt for gitt. De fleste kvinner Vent til de er rushed til sykehuset før de gjør noe med deres tilstand. Eksperter i women's health anbefaler damer å være "lytte" og forstå deres organer. Selv et tilsynelatende trivielle symptom skal ikke ignoreres som det kan være et telltale tegn på dødelig brystkreft eller en form for seksuelt overførbare sykdommer.


Kvinner kan faktisk oppdage tidlige stadier av kreft gjennom enkel gjør bryst vurdering. To eller tre dager etter hver menstruasjon periode, bør en kvinne forsiktig kontroller hennes bryster for mulig klumper eller endre i farge og tekstur. Gynekologer si cancerous klump er vanligvis en fast og enslig masse som bare blir værende på et bestemt sted. Hvis en klump endres posisjon, er det en stor mulighet for at det er ikke-ondartet. Bortsett fra klumper, bør en kvinne også se opp for urovekkende tilstedeværelsen av årer, bryst-utslipp som vassen eller mucus-lignende og nipples som er invertert. Ifølge women's health talsmenn er de som har et bryst kreft historie i deres familier mer tilbøyelig til å erverve sykdommen. Men selv om en kvinne ikke har bryst kreft historie, den ville ikke vondt hvis hun regelmessig undersøke hennes bryster for sikkerhetstiltak.


Bortsett fra brystkreft er en annen sykdom om women's health seksuelt overførbare sykdommer. STD kan manifestere i form av chlamydia, syfilis, genital herpes og gonoré. Selv om en dame er ikke seksuelt aktiv og ikke engasjere seg i ekstra ekteskapelig seksuell saker, kan hun fortsatt få STD fra hennes philandering ektemann eller kjæreste. Generelle symptomer på STD inkludere tykk og stinkende vaginal utslipp, støt eller utslett og brennende følelse i feminine området. En kvinne som er infisert med STD kan også oppleve smerte ved å ha samleie og uregelmessig blødning mellom menstrual kretsløpene. Medisinering varierer fra én STD-type til en annen (og også avhengig av hvor alvorlig saken). For forebygging, anbefaler ekspertene at kvinner å bruke kondom som er ikke bare en form for contraceptive, men også tjene som beskyttelse mot STD. ektemenn, derimot, bør unngå womanizing og ekstra ekteskapelig seksuell intercourses så mye som mulig. Kampen mot STD bør være en felles innsats mellom mann og hustru. Når det gjelder STD er ektemenn også involvert i spørsmålet om women's health.

No comments:

Post a Comment