Saturday, September 8, 2012

Peyronies sykdom og unormalt bøyd Penis - årsaker, symptomer og behandling

HVA ER PEYRONIES SYKDOM?


Peyronies sykdom består av hardt, fibrøst vev, kalt Plaketter, utvikling innen penile sjakten. Plaketter er vanskelig, tykkere og stiv områder, faktisk en slags innvendig skjemmer. I dette fibroid vevet kan også kalsium forbindelser akkumulere, gjør Plaketter enda vanskeligere.


Peyronies sykdom blir også kalt cavernositis, og også noen ganger plast induration. Det er trolig en kronisk betennelse prosess som fører til denne skjemmer.


Tykkere området har mindre blodstrøm enn vanlig penile vev, og gjør ikke fyll med blod og svu som vanlig spongy områder i innsiden av penis. Derfor penis swells mer i motsatt side, og får en kurvatur mot siden som inneholder Plaketter når reist.


Hvis Plaketter finnes på flere steder, vil mer komplekse deformasjoner utvikle. Unormal bøyd, kronglete eller hevelse innenfor penis, ofte også føre til vond erections.


Noen mann fra alderen 18 år og oppover kan utvikle Peyronies sykdom. Gjennomsnittsalderen for menn lider av Peyronies sykdom er 50.


SYMPTOMER OG KONSEKVENSER AV BETINGELSEN


De tre viktigste kjennetegnene på cavernositis er:


-Én eller flere små hardt klumper under huden, eller et kontinuerlig hardt, stiv og tykkere område samtidig.


-Unormal bøyde eller hakket penis når reiser. Alle penises har noen krumming, men av dette sykdom, penile bøyning øker, og en kan få en svært bøyd penis. Være kan bøyd penis som en banan eller i en vinkelformet moten. Penile bøyd er oftest opp, men kan være nede, til venstre, til høyre eller sloping.


-Bøying er vanligvis til den samme siden som for hardt tykkere området når penis er reist.


-Hard områdene i reist penis kan ligne støt, lage penis uregelmessig.


-Noen ganger bøyd penis sterkt nok for å gjøre samleie vanskelig eller umulig.


-Smerte i løpet av erections, forårsaket av presset fra hardt områdene i penis, eller fra strukket huden på motsatt side av penis.


-En kan ikke merke bendet umiddelbart, som det har en tendens til å utvikle over en til tre måneder, og senere enn hardhet og stivhet av indurations.


-Plast induration kan fremgang og forårsake impotens. Noen ganger Peyronis sykdom vil klare opp av seg selv, men dette kan ta flere år.


AV PEYRONIES SYKDOM


Den eksakte årsaken til induration er ukjent. Det er ikke et tegn på en underliggende alvorlig tilstand, og det er ikke en seksuelt overførte infeksjoner. Det er mulig at sykdommen kan begynne med en betennelse i penile vev. En betennelse kan være forårsaket av en allergisk eller auto-immune reaksjon. Selv om Peyronies sykdom ikke er en infeksjon, kan en innledende infeksjon skade penile vev og føre til en betennelse som utvikler i Peyronies sykdom. Menn som har den provoserende tilstanden som kalles systemisk Lupus Erytematosus oftere får Peyronies sykdom.


Vitamin e mangel som synes å være en medvirkende faktor i forårsaker sykdommen. Diabetes kan føre til skade av blodkar, og hvis denne skaden skjer i erectile likene av penis, Peyronies sykdom kan utvikle. Peyronies sykdom er noen ganger en bivirkning av stoffet Inderal (propanolol) brukt mot høyt blodtrykk.


Noen ganger er en fysisk skade til penis som forårsaker indre blødninger, eller en serie med slike skader, første årsaken. En vane voldelige seksuell aktivitet kan føre til slike skader. Det antas at noen menn kan ha en genetisk disposisjon til betingelsen.


Plast induration av penis er ikke en kreft, og kan ikke forårsake kreft, men en klump eller deformasjoner i deres genitals som utvikler seg, må undersøkes.


BEHANDLING OG PEYRONIE SYKDOM


Ikke alle menn med Payronies sykdom krever behandling. Sykdommen noen ganger gå bort av seg selv. Hvis tilstanden uttales, det er også vanskelig å finne et rettsmiddel som kan kurere hver Logg av sykdommen, men flere metoder kan ta bort de fleste penis endringer knyttet til Peyronie's. Her er en undersøkelse av behandlingsmetoder som brukes i dag.


Tamoxifen - I en tidlig fase av sykdommen medisinen kalt Tamoxifen har vist seg å unngå dannelse av fibrøst plaque ved Peyronies sykdom. Dette stoffet er også brukt i behandlingen av brystkreft, men de to betingelsene er relatert ikke.


Vitamin e og B - Vitamin E og b er noen ganger effektivt i lettelser smertene og som en behandling for penile misdannelse ved Peyronies sykdom.


Verapamil - Verapamil, ofte brukt i behandling av høyt blodtrykk, har vist seg å redusere størrelsen på plakett redusere smerte når injiseres direkte inn i plaque og derfor også forbedre penis figuren forvrengningen av peyronie's sykdom.


Sjokk bølge terapi - Ekstrakorporal sjokk bølge terapi eller GPS, en ny behandling, som brukes i enkelte sykehus for Peyronies sykdom. Selv om de første resultatene av denne nye tilnærmingen til å behandle Peyronies sykdom har vært lovende, er langsiktig resultatet ennå ikke fastslått.


Kirurgi - dette regnes noen ganger hvis Payronis sykdom har varte i et år eller mer, og det har ikke kommet eller regressed i minst tre måneder. Ved Nesbitt prosedyren fjerner en vev motsatt kurven til rett ut penis. En annen prosedyre innebærer at en graft eller del av en stemning i fibrøst plakett å forlenge dette området. I enkelte tilfeller av Pyreneene sykdom anbefales kirurgisk innsetting av en penile protese (implant).


Strålebehandling - denne behandlingsmåten har blitt forsøkt, men resultatene er uforutsigbare, og noen ganger er motsatt av den tiltenkte.


Trekkraft enheter - på markedet, kan du kjøpe mekaniske enheter til å bruke på penis noen gang daglig som Trekk forsiktig på penile vevet til å rette ut penis, og dermed å reparere penis fra bøyningen forårsaket av Peyronies sykdom.

No comments:

Post a Comment