Wednesday, September 5, 2012

Tantra massasje: Oppvåkning partneren sensuelle bevissthet

Når du offhandedly nevne at du studerer den gamle hinduistiske og buddhistiske håndverket Tantra massasje og tro, du er sikker på å få minst et hevet øyenbryn av interesse. After all, Tantra massasje lyder sensuelle, og bringer på frekt tanker. Ikke slem, men en følelse av "sensuelle bevissthet".


Nøkkelen til en Tantric massasje er å liven opp kroppen, ikke for å slappe av kroppen. Den sanne hensikten er å engasjere kroppen med tankene. Til å overgi seg til en relax tilstand av dyp tillit mellom deg og din partner som resulterer i en tilkobling.


Alle ønsker å koble sammen med sin partner på et høyere nivå. Tantra massasje kan gi en relasjon mer at bare en seksuell tilkobling. Det ville være hyggelig å koble din sinn, kropp og sjel med partneren. Disse metodene er fullt vist av forfatteren av Hot Tantra Sex spill: seksuelle Healing med Tantra.


Men før vi får de sju trinnene av massasje du må gi en Tantric Massasje, må du først gjøre dette en hendelse. Så, sende en hyggelig invitasjon til partneren. Dette kan frister sinn og kropp som vil komme dypt inn i partnerens sjel. Invitasjonen vil hjelpe deg med å snu dette til en hendelse som partneren vil huske for en stund.


Det neste trinnet i begynnelsen-prosessen er å sette opp atmosfæren. Atmosfæren er viktig siden de fleste mennesker er visuelle i naturen. Hvis du vet hva partnerens favoritt farge, tilbyr lukt og musikk, disse elementene til innstillingen til å legge til en intim atmosfære. Deretter legge til dempet belysning og gir en komfortabel lyver område. En myk teppe med mye lys myke puter er den ideelle innstillingen.


Det neste trinnet er å plukke dine produkter som vil være grunnlaget for din massasje. Husk å tenke på hva din partner liker og misliker. Grunnleggende varm baby olje med liten rubbing steiner er ideelt. Det er også fint å ha en varm tallerken med vann med en washcloth som er tilgjengelige, i tilfelle du overdreven olje.


Du kan lage dine egne tilpassede massasje olje som legger til en affeksjonsverdi. Når du tilpasser en duft for deg og partneren din, vil du legge en tilkobling til din emosjonelle plan. Det første skrittet til å lage din egen scented massasje olje er å velge din partner og din favoritt duft.


Det neste trinnet er å samle to flasker og legge til baby olje halvveis opp flasken. Nå, legge seks dråper av din valgte duft, deretter riste og plasser i det varme vannet med kluten.


Nå er du klar til å komme i gang med syv trinnene som vil flytte energi og oppmerksomhet gjennom denne massasje. Tantric massasje behandler energi og fysiske av massasje på ulike nivåer. Tantric massasje Aura-energi på utsiden av kroppen mens du arbeider bekrefter rørende massasjer fysiske sensuelle bevissthet og eksperimentere med freestyle bringer partnerens oppmerksomhet til seksuell grenser.


Husk, det er ingenting verste enn et par kalde hendene på en varm kroppen til å slå stemningen mot arktisk atmosfæren. Derfor utarbeidelsen av din massasjesystem verktøy - hendene, er avgjørende. Ved å plassere flere dråper varm olje på hendene og start, vil sirkelbevegelser generere en rekke oppvarmet hender.


Nå er du klar til å starte din massasje. Starter på bunnen av ryggraden, ved hjelp av en sirkulær bevegelse og deretter utvide som bevegelse lang og utover til side. I Tantric undervisning lære de folk om chakra i kroppen og hvordan de flytte energi gjennom kroppen til de kobler to folkets sjeler.


Det er sju chakra som hjelper kroppen din bo helse og fjern. Vi er bare kommer til å fokusere på tre chakra, solar brachialis (tilkoblingen til sjelen), den seksuelle og hjerte.


Chakra som er i denne lavere regionen styrer seksuell og kreative energi. Hvis du fortsetter å massere det nederste området i baksiden kan du koble energi til scrotum området.


Fortsatt din massasje området bare under skulder blad, hjertet-området. Hjertet er sentralt for Tantric energi-kart og mener at dette styrker forbindelsen mellom ditt hjerte og seksualitet. I tantriske, er prosessen kjent som "åpningen av hjertet charkas."


Det neste viktige trinnet er å bruke bekrefter touch og press for å hisse opp seksuell energi. Dette er hvor du har å vite grensene for partneren. Start massasje genital områder og andre spill med områder på din partner. Først gjør berører lyset og deretter øke berøre før endringene for partner-uttrykk. Du vil bli klar over hvilket nivå av berøre partneren ønsker. Nå, du lærer stadier av partnerens solar brachialis.


Det neste trinnet er eksperimentelle; det vil også hjelpe øke solar brachialis. Dette er hvor du gjøre din Massasje en læringsprosess partnerne liker og misliker. Ta nivået av berøre opp ett hakk ved hjelp av forskjellige stoffer, vått eller tørt, som silks, lær, fjær og pelsverk. Neste nivå kan være teksturer og selv matvarer, som en streng med perler eller gelé. Igjen, dette er å samle hva de liker og ikke liker så prøve mange forskjellige ting.


Moroa er å samle så mye informasjon som mulig slik at du kan være klar over partnerens seksuelle begjær; skape en seksuell oppmerksomhet som er avgjørende for alle forhold.


Det siste trinnet i denne Tantric massasje er freestyle. Freestyle er der du kan implementere din egen massasje-bevegelsen. Det trenger ikke å være en sirkulær bevegelse. Det kan være en sidelengs thumb bevegelses- eller en skrape bevegelse.


Det siste trinnet i denne Tantric massasje er at nå er det tid for deg å bytte steder og fortsette å bli vekke og klar over både dine seksuelle behov.

No comments:

Post a Comment