Thursday, September 20, 2012

Fedme og vekt kontroll komme ut av hånden...

Fedme og vekt kontroll gå hånd i hånd. Den mest sannsynlige årsaken du er obese er fordi du ikke styre vekten og hadde svært lite til ingen øvelse, og den eneste måten å kvitte seg med fedme er å kontrollere din vekt! Det er en syklus utført ble av mange obese folk som nå nyter livet med en helse snittvekt som de er fornøyd med og kan nyte ting i livet!


Vekttap kommer i mange former, rask fiks kjepphest dietter, kirurgi, fornuftig mat og mosjon er noen måter du kan miste vekt, og de to mest fornuftig alternativene er fornuftig å spise som består av å spise en balansert diett høy i frukt og grønnsaker og lav i fett og sukker og utøver som kan være alt fra å ta to fly av trapper en to timers økt i gym. Vekt kontroll er viktig i fedme, fordi hvis du ikke miste vekt du vil løs i gjennomsnitt omtrent ni år av livet på grunn av helse- og medisinske problemer som diabetes, hjerte sykdommer og kreft. Ekstra vekt knuser de indre organene, og derfor gjør deg mer utsatt for helse-problemer.


Fedme og vekt kontroll er sammen, alt vi gjør når det kommer til å spise og aktiviteter å bestemme om vi skal bommer og ende opp obese, hvis vi spiser en variert og sunt kosthold som vi ikke bør bli obese så lenge det er moderat mosjon involvert også! Vekt kontroll anbefales av alle leger til personer som er overvektig, obese, og lider av medisinske forhold som de ovennevnte som vekt kan worsen virkningene av medisinske forhold.


Hvis folk bare spiste klokt og fornuftig fedme og vekt kontroll vil ikke ha så mye fokus på det, ville så igjen folk som var obese få hjelpen de får nå hvis fedme ikke var i søkelyset. Fedme spiller en stor rolle i våre samfunn, og vi trenger å hjelpe uansett hvor vi kan om dette er av muntlig kundestøtte eller ved å organisere en slanking-klasse for overvektige enkeltpersoner og personer som ønsker å opprettholde sin vekt. Vekt kontroll kan oppnås enkelt alt du trenger er noen selvkontroll og hardt arbeid for ikke å nevne støtte fra venner og familie!

No comments:

Post a Comment