Sunday, September 30, 2012

Årsakene til ufruktbarhet

Definert som manglende evne å naturlig får barn eller bære en full sikt graviditet, er ufruktbarhet en tilstand som krever medisinsk intervensjon. Et par bestemmes av medisinsk standarder, å være lider av ufruktbarhet, hvis de ikke har oppfattet et barn etter 12 måneder for å prøve å få gravid eller seks måneder hvis kvinnen er over alderen av 35.


Ifølge forskning påvirkes 6.1 million individer i USA av ufruktbarhet. For alle kontoer, female ufruktbarhet kontoer for en tredjedel av alle tilfeller e ufruktbarhet for en annen tredje, kombinerte e-post og kvinnelig ufruktbarhet for ytterligere 15% med gjenstående tilfeller å bli merket som uforklarlige.


De viktigste årsakene til female ufruktbarhet antas å være diabetes, lidelser av skjoldbrusk, adrenalin sykdommen, leveren og/eller nyre sykdom, psykologiske grunner, etc. I tillegg er ovarian, bekken, livmor, cervical og vaginal faktorer blant de gjenværende årsakene til kvinnelig ufruktbarhet, sammen med genetikk.


Mannlige ufruktbarhet, derimot, er vanligvis knyttet til bruk av narkotika og/eller alkohol, psykiske lidelser, diabetes, skjoldbrusk og andre sykdommer. Visse testicular faktorer og genetikk antas i tillegg også å spille en rolle i mannlige ufruktbarhet.


Kombinerte ufruktbarhet oppstår når både mannlige og kvinnelige er ufruktbar, enten helt eller delvis, og parets problemet oppstår fra en kombinasjon av betingelser som føre til ufruktbarhet. Når det genetikk er involvert, både mannlige og kvinnelige kan være uavhengig fruktbare men kan ha problemer conceiving sammen uten medisinsk intervensjon.


For gjenværende spesielle tilfeller, som kalles uten ufruktbarhet tester viser ingen unormalt. Det er derfor antatt at i tilfelle av en unexplained ufruktbarhet tilfelle, som det er lidelser som har gått uoppdaget på grunn av at de ikke vises på dagens tester.


Ufruktbarhet behandlinger, seg selv, er svært dyrt, og er ofte ute av riket av alternativer for mange par. Dette gjelder spesielt hvis medisinsk forsikring ikke vil dekke kostnadene forbundet med ufruktbarhet tester og/eller behandling. Hvis du vil vite mer om deres forsikringsdekningen, oppfordres enkeltpersoner til å konsultere sin agent eller referere til papirarbeidet detaljering sin dekning. Hvis ufruktbarhet tester og/eller behandling ikke er dekket, økonomisk ansvar å hvile utelukkende på skuldrene til paret.


Informasjonen i denne artikkelen er å brukes i informasjonsøyemed. Det bør ikke brukes i stedet for, eller i forbindelse med, profesjonell medisinsk rådgivning. Alle som har spørsmål angående ufruktbarhet må se deres lege for ytterligere informasjon.

No comments:

Post a Comment