Saturday, September 22, 2012

Fedme fakta du bør vite om

Fakta om fedme er svært godt kjent i hver befolkningen og samfunnet. Regjeringen har TV-reklame og flygeblader plastered overalt slik at folk vet fakta så hvorfor er de fortsatt kledelig obese? Er fakta ikke klart? Regjeringen ikke gjør nok til å stoppe fedme nivåer fra stiger? Eller er folk bare veldig lat og ikke virkelig gi et helvete?


Sannheten er sannsynligvis det siste spørsmålet jeg spurte. Mange blokkerer ut meldingene at fedme er blitt et alvorlig verdensomspennende problem og at ting vil endre. Hvis folk bare sett hva de spiste, brukte kanskje ti minutter en dag med øvelsen da folk ikke ville ha å bekymre deg om presset og ranting fra regjeringen og helse tjenestemenn om fedme og ting kunne gå på som vanlig, men det er ikke tilfelle og samme problemer gjenstår, men det blir verre!


Fedme fakta er tilgjengelig overalt, og de er viser sjokkerende fakta og tall. Over 300 millioner voksne i Amerika er obese, 46% av mennene og 32% av kvinnene i Storbritannia er obese og numrene på obese barn stiger også. Vi trenger å ta en titt på måten våre liv bodde og gjøre noe drastisk nå før det er for sent og det er ingen vei tilbake.


Medisinske forhold, følelsesmessig smerte og unhappiness er alle tilbakeslag av fedme, og det er fakta og medisinsk bevis for å støtte dette så hvorfor er ingen tar heed og sortering ut sine liv? Noen mennesker har ingen bekymringer så hvorfor de har til å lytte til det sint splitter til andre når alle ti ville ta for å stoppe ravings er noen sunn fornuft og vekttap.


Fedme faktum; numrene på obese folk stiger og ingenting er få gjort, et annet faktum; Hvis vi ikke gjør er noe nå blir det ingenting vi kan gjøre senere, og vi alle dømt. Fedme er en alvorlig sak og kan ikke bli blåst under teppet. Jo før vi til problemet og sortere det jo før det vil gå bort!

No comments:

Post a Comment