Thursday, September 27, 2012

Fedme-statistikk som kan støt deg

Regjeringen registrere alt i statistikk, men for å få denne informasjonen de må få det fra offentlig eller uavhengig forskning selskapene. Fedme statistikk er tiden får regjeringen alle varme og plaget. Fedme statistikk viser at over hele verden, mer enn 300 millioner voksne er nå obese; Dette inkluderer ikke figuren for obese barn, som er på stige også. Regjeringen er nå tar skritt i å prøve å redusere antall personer som er obese. De er fremme sunn levende gjennom reklame på TV, radio og aviser; de er fremhever det faktum at folk er uskikket og doven, og trenger å gjøre noe med det!


Over 300 millioner voksne verdensomspennende er grappling med kampen av fedme disse fedme-statistikk er absolutt sjokkerende og ikke for å nevne at disse tallene ikke tar med barn som er obese, disse tallene er også på stige og er skremmende. Hvis noe ikke er gjort snart om fedme starter verden å falle fra hverandre medisinsk. Folk vil kontraktørselskaper sykdommer venstre høyre og sentrum, og det vil være noe som regjeringen kan gjøre med det, medisinsk utstyr strekkes og Levekostnader vil uunngåelig øke; Det er altfor høyt som det er!


Type 2 diabetes, tarmkreft, høyt blodtrykk og høy Kolesterol er bare noen av tingene som skjer med fete mennesker. Andre problemer er overdreven svette, daglige problemer som bading, fotturer og rengjøring er alle hindret av din størrelse. En av de mer alvorlige problemene som kan påvirke deg når du er obese er at fett begynner å putte en masse ekstra vekt på din indre organer og de begynner å mislykkes.


Disse fedme-statistikk er på høyeste nivå, og må skal senkes. Hvis de ikke er senket starter regjeringen å ta mer drastiske tiltak som forbyr søtsaker og takeaways. Dette vil sette mange folks nese ut av felles, men hvis det er den eneste måten å lagre noen mennesker og det må gjøres.


Fedme statistikk har aldri vært så høyt, og hvis noe ikke er gjort så vi er spiralling nedover i et helvete-hull. Folk trenger å få tak i seg selv og har en god titt i speilet, er ikke bare fedme veldig farlig men det er ikke akkurat de fineste ser ut! Når folk begynner å tape vekt de får en god følelse, løs vekt, og får denne følelsen for deg selv!

No comments:

Post a Comment