Friday, September 14, 2012

Koblingen mellom høyde og Penis størrelse: Myten eller sannhet?

Kanskje dette er en av de mest populære mytene om størrelsen av penis: mens du kunne lett gjette figurer av en kvinnes bryst, bein og hofter uavhengig av klærne hun bruker, gjette en mann penis størrelse er svært en vanskeligere oppgave uten direkte og ekte observasjon. Selvfølgelig, noen "happy noen" klart kan skryte – men dette er sjelden – en stor bulging orgel bak sine klær. Det er også hvorfor mange mennesker fortsatt tror at penis størrelse kan være relatert til faktorer som størrelsen på ører eller nese, eller størrelsen på hender og føtter.


La oss gå tilbake til vitenskapelige fakta: i 2002, en studie utført av British Journal Urologi gjort det klart det var ingen sammenheng mellom størrelsen på mannlige foten og penis størrelse. Det er også sant at studien ikke fokusere på kroppen høyde til å identifisere penis størrelse, men resultatet har selvfølgelig hver sjanse for å bruke på den. Det må være forstått at penis er en appendage som ører eller nesen, og at det ikke er påvirket av kroppen høyden. Faktisk følger penis ikke de samme reglene som bein eller muskler som stemmer overens med kroppen høyden for å bare opprettholde sin vekt og opprettholde sin vanlige oppreist stilling.


Studien fant at det er også ingen sammenheng mellom lemmer og penis-selv det gjøres klart at utviklingen av penis og lemmer i livmor styres av samme gener. Husk at den samlet menneskekroppen utviklingen i løpet av barndommen og pubertet styres av gener og hormoner i store antall. Og det er svært usannsynlig at gener eller hormoner kan kontrollere størrelsen på to forskjellige deler eller organer.


Dette er grunnen vitenskap har å gjøre slike myter rettferdighet eller godkjenne dem evig, fordi det er ingen indikasjon på at de vil forsvinne fra det store hav av felles ideer som deles av menneskeheten.

No comments:

Post a Comment