Wednesday, September 26, 2012

Fedme Rate i dag

Nye tallene viser at antall personer som er obese hs tredoblet de siste to tiårene og nummeret er fortsatt økende. Tallene som skal bli vist til parlamentet Vis at de fleste voksne er overvektig og én av fem er klinisk obese. Dette forårsaket 300000 tidlig død i England alene i 1998. Dette er ikke den totale fedme-hastigheten for Storbritannia. Overvekt priser i Amerika er mye høyere. National Health Service betaler over £500 millioner på behandling av personer med fedme, og det er hindering andre utbygginger som kan bli pågår.


Det anslått at hver person, hvis død er direkte knyttet til en fedme relatert betingelse, mister ni år av livet. Dette er en utrolig figur som må reduseres dramatisk. Fedme hastigheten som forårsaker flere og flere helseproblemer gjennom diabetes, høyt blodtrykk, kreft, høy Kolesterol og leddgikt. De fleste av disse kan forebygges Hvis en person med fedme mister vekt og holder seg til en sunn rutine.


Fedme-raten i Amerika forteller oss at over 300 millioner voksne sliter med å håndtere sine fedme og medisinske problemer. Fedme, ikke kan stoppes ved å spise mindre dohnuts og walking for å jobbe, det er behov for hardt raske metoder for tilnærming, og de må utføres med den ytterste dedikasjonen. Det tar mye tid å tape vekt healthily og rask fiks kjepphest dietter ikke bør forsøkes som vekten som går tapt gjennom disse dietter er veldig enkelt sette tilbake med mer vekt legges til totalsum, de fleste av dietter vekten er tap er bare vann og mager muskel.


Vi som en sivilisasjon må rette måten folk lever og prøve å gi dem en bedre hodet i livet for å kutte fedme-hastigheten. Folk trenger å se at spise sunt og øvelse wont bare holde dem slank, men det vil bidra til å hindre dem i å kontraktørselskaper noen kroniske sykdommer og holde dem friske generelt. Fedme hastigheten må skal senkes noen måte vi kan!

No comments:

Post a Comment