Friday, September 7, 2012

Ulike typer Bryst Implants

En brystforstørrelse (eller bryst augmentation) er en form for kosmetisk kirurgi som innebærer implantation protese å øke størrelsen og form av en kvinnes bryst. Disse karriere kreves vanligvis å rekonstruere brystet når genetisk misdannelser kommer i lek, eller etter et mastectomy. I noen tilfeller nødvendiggjør kjønn reassignment, spesielt hann-til-hunn, karriere og/eller konstruksjon. Denne fremgangsmåten fungerer i alle fall å forbedre kvinnens utseende og øke hennes selvfølelse.


Typer Implants


Fire typer karriere inkluderer:


Saltholdig Implants: en silikon gummi shell fylt med sterilt saline


Silicone Gel: en silikon gummi shell fylt med en klebrig silicone gel. Sammenhengende gel er en variant på denne typen implant.


Streng Implants: Polypropylen (PPP). Dette var oppsagt av FDA år på grunn av komplikasjoner brakt videre av etter kirurgi vekst.


Vev-utvikling av Implant: Kunstig vokst vev celler kombinert med stillaset vev. Dette er egentlig en regenererende vev implant.


Teknikker for brystforstørrelse


Brystforstørrelse, uavhengig av fremgangsmåte som er brukt, krever en teknikk. Det finnes tre bryst utvidelse teknikker:


Sub-Glandular: Settes inn mellom Pectoralis store og subcutaneous fett. Dette er den ytterste-plassering av implant. Fordeler: implant flyttes ikke fra noen sammentrekning og utseendet er mer naturlig. Ulemper: omrisset av implant er synlig, rislende opplevelser er følte og capsular contractures (herding av brystene) oppstår.


Sub-Fascial: Settes inn mellom pectoralis Major og dens dekker konseptkjedene.


Sub-Muscular: Satt bak de Pectoralis store og mot ribcage. Dette er det innerste å-plassere en implant. Fordeler: Mammograms er mer vellykket og implant er ikke synlig. Ulemper: Implants flytte på grunn av aktiviteten til Pectoralis Major musklene, opprette et bisarre utseende.


Risikoen ved karriere


Bruddet: Implantater pause, forårsaker innholdet å lekke. Saltholdig implants deflate, men gel implantater gjør ikke nødvendigvis. Saline (saltvann) kan bli reabsorbed i det omgiende vevet, men silikon kan ikke, og kan forårsake komplikasjoner. Karriere, deretter kan være heath risikoer.


Capsular Contracture: Kapsler kollagen innenfor kroppen fester seg mot implant (siden det er en fremmed kropp) og klemme, forårsaker smerte og awkwardness i utseendet. Bakteriell infeksjon, splittelsen av implant og resulterende lekkasje og hematoma oppstå. Herding av brystene er likeledes en resultere.


Hematoma/Seroma: Blod samler inn i en kropp hulrom (hematoma), og vann fra blod samler rundt implant eller healing incision (seroma). Dette fører til en infeksjon, capsular contracture, eller begge deler.


Dybde: Implant kommer gjennom huden på incision sted på grunn av svak vev, forårsaker skjemmer og/eller tap av brystvev. Dette er skremmende, men det er trolig den minst alvorlige.


Necrosis: Dead vevet rundt innsnitt-området hindrer helbredelsesprosessen, forårsaker fast arret.


Karriere er noen ganger nødvendig, men de bør være nærmet med forsiktighet og forsiktig. Når det gjelder til helse og kroppsbygning, er individuelle behov av primære hensyn. Karriere er intet unntak!

No comments:

Post a Comment