Friday, September 28, 2012

Fedme behandling nødvendigheter

Det er ingen definitive behandling for fedme, men det er mange alternativer som folk kan prøve å hjelpe dem med å miste vekt. Dietter, slanking klubber, utøve, spise planer er de fleste av de grunnleggende teknikkene som brukes til å skifte vekten men når det ikke fungerer deretter mange obese folk er henvist for kirurgi, dette er en siste sjanse-alternativet for folk som er obese og bør ikke hoppet i til mye tanke og hensyn må tas før de bestemmer seg for en operasjon. Fordeler og ulemper må sammenlignes før det er noen beslutninger.


Fedme behandling kommer i alle former og størrelser, fra enkel dieting til kirurgi. Dieting er det beste alternativet som resultater fra kirurgi som ikke alltid er garantert å fungere, og kan ikke vare. Kosthold er en smerte som er gratis, selv om det er veldig lett å falle av metoden for å miste vekt. Du må være engasjert og strenge med deg selv når det gjelder dieting som det er svært enkelt å komme på sporet og begynne å spise all de feil mat igjen, bli med en slanking-klubb eller noe lignende slik at du er med andre personer som har de samme problemene som du er, og du har støtten du trenger.


Fedme behandling i form av kirurgi er mye mer komplisert enn en enkel kosthold, selv om dieting er selvfølgelig involvert, det er ingen vits gjennomgår kirurgi og bruke forebyggende tiltak Hvis du bare skal gå tilbake til å spise unhealthily det ville ikke være verdt smerten eller innsatsen.


Det er et par ulike typer av fedme behandling surgeries for eksempel mage striper; hvor legene plassere en elastisk band rundt toppen halvparten av magen gjennom nøkkelhull kirurgi som kan løsnes eller strammet avhengig av omstendigheter, er det mage stifting; der stiftet magen til bare for å tillate en minutt mengde mat slik at du kan ikke sette på vekt, og det er en mage-bypass; den mest invasiv surgical prosedyren for parti. Dette er hvor en rør er plassert i magen og mat er fraktet til slutten av du tynntarm derfor omgåelsen tre firedeler av du tynntarm fordelen med denne operasjonen er at du fortsatt kan spise hva du vil (within reason) og at fett innhold ikke vil bli absorbert som tynntarm er der de fleste absorpsjon tar monterte og som er omgås, selvfølgelig er det noen ulemper til denne fremgangsmåten, kan det hende at du får en mineral mangel og diaré blir alvorlig og svært ubehagelig.


Fedme behandling kan ikke være effektive Hvis du bare bruker metoden, kan du bruke flere metoder for optimal vekttap!

No comments:

Post a Comment