Thursday, September 6, 2012

Fordelene med bryst utvidelse patch

I alle aldre og kulturer brystene har vært betraktet som en integrert del av kvinnelige skjønnhet og eventuelle uregelmessigheter med denne kvinnelige organ, påvirke selvtillit tillit til mange kvinner. Føler du inconfident fordi den formen og størrelsen av deres bryst synes å være utilstrekkelig i form av populære aksept? Men du er ikke alene, det er millioner av kvinner verden over, som som du føler ufullstendig på grunn av deres naturlig liten bryst eller sagging av dem på grunn av bryst-fôring eller alder faktorer. Det er ikke nødvendig å være deprimert over denne inadequacy av figur; en bryst utvidelse operasjon kan presentere deg en uklanderlig kroppen som har du alltid drømt om. Brystforstørrelse eller bryst augmentation faller i kategorien av kjønn reassignment kirurgi og en av de mest populære kosmetisk prosedyrene i USA. Denne surgical prosedyre innebærer å plassere implantater å forstørre liten bryster eller bryst som har mistet sine figuren og fylde. Denne surgical prosedyre bidrar også til å bedre form av bryst og endring i posisjonen til nipple.


Bryst implants er hovedsakelig laget av silikon-skall som enten er fylt med silicon gel eller saltholdig vann. Mens saltholdig vann brukes oftest, er silisium gel ikke godkjent av mange helse-organisasjoner. Den ytre delen av implant er glatt eller teksturerte og gir gi protese sin elastisitet. Du kan velge mellom en rekke implantater i ulike former og størrelser som går best med din naturlige kroppsbygning. Bryst implants varierer i deres varer, og kan hjelpe deg til beste i ti til femten år. Du vil måtte gjennomgå en annen kirurgi etter implant ikke er i sin tilstand.


Implants kan være plassert av hovedsakelig to typer kirurgiske teknikker som er vedtatt bare etter en grundig diskusjon mellom pasienten og kirurgen.


Den første prosessen id kalles subglandular plassering, som implant er plassert under brystvev og over brystet muskler.


Den andre fremgangsmåten involverer plassering av implant under brystet muskler og bryst vev. Dette kalles submuscular eller subpectoral plassering i kirurgisk vilkårene, (submuscular eller subpectoral plassering)


Enten på prosedyren tar ikke mer enn to timer å fullføre. Avhengig av valget, vil din kirurg utføre operasjonen under generell anesthesia eller lokal anestesi med en muntlig beroligende.


Det kan også utføres via skrukker under brystet eller via areola, via din armpit eller selv via din navle. Hva tilnærmingen vil bli tatt avgjøres på grunnlag av en diskusjon mellom deg og din kirurg. Når implants er satt inn, er incision-områder satt opp. For et par dager, operasjon-området vil bli dekket med et bind og for noen flere dager kan du måtte sette på en kirurgisk bra. Masker ville bli fjernet innen én uke.


Effekten av hele prosessen med bryst utvidelse patch ligger ikke bare i beautification av kroppen, men også i gjenoppbyggingen av tillit til et antall kvinner som mister betydelig selvtillit aktelse på grunn av skade av deres figur enten på grunn av den aldrende prosess eller mastectomy eller deformasjoner av brystet følgende ulykker.


Dette fører til betydelig forbedring i kvaliteten av livet for mange kvinner.

No comments:

Post a Comment