Monday, September 3, 2012

Diamand-Guide til Oral Sex

Muntlig pleasuring en kvinne kan være en skremmende utsiktene for selv den mest erfarne lover, ikke å nevne nybegynnere. Men, god oral sex kan ikke bare gi masse behagelige moro på egen hånd, noe som gjør det stor for de som er interessert i å utforske alternativer til samleie, men det kan også fungerer også fint som en del av foreplay. Selv femten minutter av vil oral sex, når det gjøres riktig, ha en kvinne varme opp og be om mer. Mens spesifikke teknikker er noen ganger nyttig, kan de også være en kilde til frustrasjon for første-tidtakeren. I tillegg, siden alle kvinner er forskjellige, kan de gode tungen triksene som fungerer på en kvinne bli en dud for en annen. Så i stedet for detaljene, har jeg samlet fem grunnleggende prinsipper for å hjelpe de på alle nivåer av dame licking.


1) 99% Entusiasme.
Thomas Edison sa gang at "geni er 1% inspirasjon og 99% transpirasjon." Jeg sier at "muntlig pleasuring en kvinne er 1% ferdighet og 99% entusiasme." Starter med masse entusiasme, får du mye av måten. De fleste kvinner føler først ubehagelig og selvtillit bevisst på utsiktene til noen fokusere så mye oppmerksomhet mellom sine ben. Det er flere grunner til dette, men flere stilk direkte fra hvor lite vi snakker om emnet, i tillegg til populære myter som sirkulere i skap rom, schoolyards og dorm rom. Den åpenbart entusiastiske vil la kvinnen vet hvordan vendt opp på du er ved tanken på pleasuring henne muntlig. Ikke bare kan dette hjelpe en kvinne får over føler selv-bevissthet, men for mange kvinner er det nok til å få dem slått på også. Inntil du har erfaring, entusiasme er din største aktiva, så bruk den.


2) Lego ditt Ego
Når du utfører oral sex på en kvinne, er det ikke rom for en Ego. En av de vanskeligste sidene av oral sex er hvor enkelt det kan være å bli fanget opp i tenkning om din egen ytelse, selv til punkt for å glemme at du er med en annen person. Ikke bekymre deg om å være den beste elsker denne personen noensinne har, rettferdig prøve å fortape deg i øyeblikket av pleasuring henne. Mange av oss er målrettet enkeltpersoner. Dette kan fungere bra i styrerom eller klasserom, men det kan være et problem i soverommet. Ikke gjør orgasme målet ditt. Dette kan virke counter-intuitive for fleste, men fokuserer på å gi henne en orgasme er mer sannsynlig å få henne falsk det enn føler det. Kvinner er i stand til følelsen intens og tilfredsstillende nytelse uten noensinne å nå orgasme, og gjør orgasme et mål vil gjøre henne føler mer press enn nytelse. Hvis du er noen som har behov for et mål, deretter gjøre det å ta henne inntil hun ber om du å ta det til neste trinn: sånn om hun har ingen, en eller mer enn ti, det er ikke noe press drepe gøy.


3) Bli kjent lå på Land
Se hva du gjør er nøkkelen. Hvis lysene er delt ut, kan en stearinlys i nærheten gi nok belysning. Det er viktig for deg å få en god idé av hva hun ser ut der nede. Som vi bør alle ha lært i våre videregående skole helse-klassen, hvis ikke fra erfaring, alle kvinner har unike organer. Jo mer kjent du er med hennes bestemt landskap, jo lettere vil det være å finne henne aktiveringspunkt. Hvis du er heldig, eller du kjenner kvinnen godt nok til å komme med et forslag før hånd, kan at en kvinne som er beskåret eller barbert hennes kjønnshår hjelpe mye. For de av oss som trenger en refresher kurset på kvinnelige anatomi, er her grunnleggende. En kvinnes vulva (vitenskap-y ordet for hennes ytre genitalia) består av to sett med lepper (labia for de av dere som ønsker mer offisielle termer) som beskytte åpningen til hennes vagina. I først er sett av LIP-pakker (labia majora) og på stedet hvor de indre leppene (labia minora) sammenfaller øverst der du finner vanligvis clitoris (som har dobbelt så mange nerve avslutninger som alt annet på menneskekroppen). Clitoris er vanligvis skjult under et lite hefte av huden kalt panseret, og det er derfor så mange mennesker har en hard tid å finne den.


4) Kommunikasjon
Det er viktig å vite hvordan å kommunisere med en kvinne under oral sex. Det finnes to typer kommunikasjon å ta hensyn til når du gir en kvinne Oralsex: verbal og ikke verbal. Du må først å spørre henne hva hun liker, og deretter gjør at hun føles behagelig oppdaterer deg mens du er pleasuring henne. Mange mennesker tror at dette skal være en stemning-breaker, men de fleste kvinner synes det er et tegn på en hensynsfull lover. Andre, har du å lære å lytte til hennes kropp. Hvis alt går rett, følelse hun for godt til å danne sammenhengende setninger. Dette betyr lese hennes kroppsspråk. Hvis dette er noen som du vet, eller som du har flere samhandlinger, er dette mye enklere. Det er fortsatt, men helt mulig å plukke dette opp første gang du er med en kvinne. Det er tre ting å ta hensyn til når du hører for ikke-verbal signaler. Den mest åpenbare er moaning. Høyere og raskere moaning jo bedre, men Vær advart, noen kvinner ikke på alle stønn og noen kvinner stønn på nesten ingenting. Uten noen måte å kalibrere moan-o-meter, ikke stole på det alene. Sammen med moaning, kan kontrollerer raskhet og dybde på pusten hennes være et godt mål på hennes arousal. Rask grunne breaths er best. Hvis du ikke kan se eller høre hennes puste, er en måte å sjekke dette å komme opp og kjærtegne hennes bryster med én hånd, noe som gjør at du skal føle deg hennes bryst stiger og faller. De siste og enkleste er å ta hensyn til hennes hofter. Jo mer flytter hun hennes hofter å møte deg, jo bedre. I tillegg, jo mer hun dollar hennes hofter eller synes å være i bevegelse involuntarily i noen måte, bedre, med mindre selvfølgelig hun har en kjent historien av beslag, da kan du nå har andre ting å bekymre deg.


5) Ingen Hurries
Fleste gjør tre feil når du gir en kvinne Oralsex. Først, de prøver å gå for clitoris rett utenfor balltre. Dette er vanligvis en dårlig idé. De fleste kvinner må være slått på for en liten stund før direkte Klitoris stimulering kan være behagelige. Gå tidlig, og det er sikkert å bli en overbelastning. Andre feil er nesten motsatt; de ignorerer alt unntatt vagina. Utallige nybegynnere tror den riktige måten å nytelse en kvinne muntlig er å simulere handlingen gjennomtrenging med tungen. Mens dette kan være behagelige for mange kvinner (bare de første tre tommer av vagina har nerve avslutninger følsom nok å føle teksturen av en tunge, resten bare føler Press) det fortsatt ignorerer den meste sensitive delen av den kvinnelige kroppen: clitoris. Til slutt, mange av oss tror at mer er bedre. Når du finner at noe du gjør fungerer fordi hun er moaning, puste hardt, og/eller flytte hennes hofter vill, kan du tror det er en god idé å plukke opp tempoet. Med mindre hun eksplisitt forteller deg til å gå raskere, er det best å holde opp hva du gjør: det fungerer. Hvis det begynner å bli mindre behagelige for henne, deretter sakte øke tempoet til hun er tilbake til bucking rundt sengen.


ha det gøy! Så lenge du holde et åpent sinn og forblir entusiastiske i hele, utfører oral sex på en kvinne vil vise seg for å være en givende aktivitet for både deg og henne.

No comments:

Post a Comment