Tuesday, March 6, 2012

Definisjon av svingende

For meg, er definisjonen av svingende ren moro og spenning, men la oss dispense med nitty sandete.


Swingers bære ikke tegn eller få tattooed for å vise sine aktiviteter utenom arbeidstiden. Faktisk, kan du ikke gjenkjenne noen som svinger i det hele tatt. Noen par har rapportert skal swingers klubber, bare for å kjøre inn i deres nabohuset nabo!


Hvordan vi se ut


Swingers kommer i alle former og størrelser og kjønn. Vi kan være heterofil, homofil eller bifil. Det finnes virkelig ikke eventuelle restriksjoner. De eneste begrensningene er de av din kreativitet.


Hvis du vil ha litt bedre statistikk, så la oss snakke om fleste swingers. De fleste av oss er hvor som helst fra våre sene tjueårene til våre tidlig fifties. Mange av oss er allerede gift og ser til å ta vår seksuell opplevelse til neste nivå.


De fleste swingers er velpreparerte, godt kledd og bare din hverdag mann eller kvinne.


Hvorfor vi er svingende


Du kan lure på hvorfor en anstendig, attraktiv, par eller enkelt er ser for å prøve svingende. Det synes ikke å være en klar årsak hvis de allerede har en partner for å dele seksuell omgang med. Vil du vite?


De fleste av svingende par er ikke har problemer, eller ønsker for å endre deres forhold; de faktisk ønsker for å øke sine intimitet. Leve ut fantasier av å være med en annen person i et trygt og åpent miljø, kan du få større kommunikasjon og verdsettelse av partneren.


Erfarne swingers rapportere som selv etter tjue år (!) med svingende, de er bedre stand til å snakke med sin partner og sortere ut ikke-relaterte problemer enn de ville ha vært uten svingende erfaring.


Hvordan vi er svingende


Men hva du virkelig ønsker å vite hva som skjer når du er svingende. Kom igjen, du har tenkt på det.


For nybegynner swinger finner du at du kan gå til en klubb eller ut med et annet par og bare se på fester uten å delta.


Hvis det ikke er nok, kan du fremdrift til å kommunisere med en annen par eller enkelt i et trygt miljø (tror en klubb eller en gjensidig valgt plasseringen). Dette betyr ikke at du har til å ha sex, men det kan innebære å berøre og utforske en annen person mens partneren er i samme rom. Og flytte bort på noen vanskeligere svingende, dette er hvor det fortsatt regler, men endringene playbook, å bli mye større.


Du kan gå videre og har samleie med en annen person, enten med eller uten tilstedeværelse av partneren. Og jeg kunne gå inn i flere detaljer, men jeg skal la fantasien fylle ut blanks.


Svingende opplever sex og intimitet med en annen par eller person fordi ditt gjeldende forhold er sterk. Du ønsker å prøve noe nytt, og du er nysgjerrig på å kommunisere med en annen person, kjønn eller seksuell arena. Og på slutten av kvelden, du likevel gå hjem med partneren din — mer åpne og mer forpliktet til hverandre.


Svingende åpner opp alle slags ting for et par.

No comments:

Post a Comment