Monday, March 5, 2012

Hvis du ønsker å være diskret når svingende

Selvfølgelig, etter at du har prøvd en liten svingende, kan du dele dine fantastiske opplevelsene med alle du kjenner. Beklageligvis, ikke alle vil være som åpner som du. Hvis du arbeider i et miljø med konservative, eller bare ønsker å opprettholde en liten anonymitet, er det flere måter å gå med den.


Hvis du skal på clubs…


En av hovedårsakene til at som en masse begynnelsen swingers prøve ut klubber er at det er en viss sikkerhet i tall. Hvis du er der, og de er det, er du begge omfavne svingende som en livsstil eller en fascinasjon. Og du er både i samme båt av som ønsker å ha en stor opplevelse (eller erfaringer) uten følelse som personvern har blitt invadert. for mye.


En annen stor del av en mørk, røykfylt club er at mange ganger; navnene er ikke utvekslet, slik at du kan ha en fantastisk tid uten å vite hvem du var med. Dette kan høres upersonlig, men det er en sikkerhetsfunksjon som er bygget i. Du kan finne at å være anonym er svært erotiske og tilfredsstillende når du er i club-situasjon. Og du også vil ikke bekymre deg om å kjøre inn i alle senere med en klosset stillhet om hvem vet hvem.


Kanskje vil du se noen på kjøpmann. Bare nikke, smile, og fortsette å bevege seg til delen melk. Holde navnet ditt for en stund til du føler at det er en spesiell kobling mellom deg og en annen par eller personer. Vil du ta deg tid til å føle seg tillit og sikkerhet innen svingende gruppen. Og hvis du finner noen som du liker?


Møte med et annet par på et offentlig sted på vil først hjelpe deg med å finne ut om du er klar til å sette tillit til hverandre. Møtes i en ikke-seksuell miljø for å se hvordan du samhandler før du hoppe i seng (eller andre steder) med hverandre.


Når du er online...


Med svingende dating-tjenester nå tilgjengelig ved å trykke på en tastatur, er du lansert i faceless verden av online dating. Men dette kan være en flott start på en ny swinger. Ikke bare kan du velge om ikke å avsløre navn og bilde, men du kan også ta deg tid å finne ut om en person er riktig for deg. Du kan stille spørsmål over de sikre serverne som er tilgjengelige, eller e-post anonymt.


Det er best å bruke en av disse gratis e-postkontoer. Holde denne spilletid atskilt.
Og hvis du ikke er sikker på om en person, er det mye enklere å skjære av før du noensinne ville møte. Det er også sikkerhet skjermer på mange av swingers dating nettsteder, så hvis du føler at noen blir truende eller bare ren skumle – rapportere dem. Du kunne være lagrer noen andre noen problemer.


En endelig oppmerksom...


Dessverre ikke alle forstår gleden av svingende, eller de bare ønsker å leve ut sine fantasier, men lukke din. Stalkers er et meget reelt problem, så det er viktig å beskytte dine personopplysninger til du er helt sikker på at om noen.


Ikke oppgi navnet ditt, hvor du arbeider, hvor du bor, eller annen identifiserende informasjon.

No comments:

Post a Comment