Friday, March 2, 2012

Kan et ekteskap bli sterkere ved å bruke?

Mens skilsmisse priser stige og ekteskap faller fra hverandre på daglig basis, en observatør fra utsiden av svingende kan tenke at det bidrar til å forårsake ekteskap kriser. Dette er absolutt ikke tilfelle. Svingende, gjennom mange individuelle intervjuer og case-studier har vist seg å hjelpe sterk ekteskap bli enda sterkere.


Styrke i tall?


Når du snakker med en erfaren swinger, vil du finne at de ikke ønsker å prøve svingende for sex, men for opplevelsen. Deres ekteskap kan ha vært mye sterk går inn i hele eventyret, men ett eller begge av partene ville bare litt noe annet og nytt. De elsker ikke hverandre noe mindre, men heller, de ønsket å tilføre en ny dimensjon til deres forhold. Og ved å gjøre beslutningen om sammen, de opprettet en måte å kommunisere med hverandre mer åpent og ærlig, fører til generelt bedre kommunikasjonsevner (utenfor seksuelle temaer).


Hvorfor svingende er ikke juks


En av de største bekymringene at par kampen med er deres tankesett av tenkning som svingende bedrar opp på deres partner på noen måte. Og dette kan være en avskrekkende for en stund å handle på denne fantasy. Hva gjør svingende forskjellig fra juks er at to av dere har besluttet å dele denne opplevelsen sammen. Det er ingenting hemmelighetsfull om å være med denne andre personen. Du vet nøyaktig hva partneren er gjør, og du har snakket om hvorfor. Er du håper å dele denne nye eventyr med partneren — sammen. Og dette er grunnen til å være åpen vil gjøre svingende enda bedre for dere begge.


Lagre en svak ekteskap


En rådgiveren er den beste måten å lagre en svak ekteskap, ikke svingende. Hvis du har insecurities om ditt forhold, eller bare ikke kommuniserer også, svingende er ikke en god feilrettingsfilen. Det er best å svingende oppleves av et par som oss kunne snakke med hverandre og dele med hverandre. Og hvis problemer skulle komme i svingende prosessen, paret må være i stand til å gå gjennom dem og deretter. Og svak ekteskap er vanligvis et tegn på at det ikke er i stand til å snakke gjennom visse problemer.


Ikke komplisere ditt forhold mer. Arbeide ting med hverandre før du legger til svingende til allerede eksplosiv blanding. Svingende kan gi bare 'spark' som trenger din sterk ekteskap, men det vil ikke løse problemer som allerede finnes. Hvis du klarer å arbeide gjennom problemer som et par, og bare ønsker å oppleve mer i området av sex og fantasy, deretter svingende kan være svaret på dine drømmer.


Og det er mange steder å forskning svingende. Bokhandlere så bære bøker på swinging og lokale sex-butikker kan henvise deg til lokale tilkoblinger. Online svingende dating nettsteder og andre nettsteder informasjon kan også besvare eventuelle spørsmål som du kanskje har.


Starte åpen og ærlig diskusjonene nå for å nyte svingende på alle måter som du kan. Gjøre forskning sammen kan også føre til moro på egenhånd.

1 comment:

  1. Jeg vil anbefale Le_ meridian-finansieringstjenester til enhver som har behov for økonomisk hjelp, og de vil holde deg oppdatert på høye kataloger for ytterligere behov. Nok en gang vil jeg rose deg selv og dine ansatte for ekstraordinær service og kundeservice, da dette er en stor ressurs for ditt selskap og en hyggelig opplevelse for kunder som meg selv. Ønsker deg lykke til for fremtiden.Le meridianfinansieringstjeneste er den beste måten å få et enkelt lån, her er det e-post..lfdsloans@lemeridianfds.com Eller snakk med Mr Benjamin On WhatsApp Via_ + 1-989-394-3740 Takk Du for at du hjelper meg med lån igjen i mitt hjerte, jeg er evig takknemlig.

    ReplyDelete