Wednesday, March 14, 2012

Hvor Å Forlenge Sex og nyte den som aldri før

Hvor mange av oss er skuffet med våre sex liv? Mange mennesker vil ha flere eller har problemer med å få det fordi deres elskere er ferdig før de selv har startet, eller enda verre, som de er ferdige rett når hun er bare oppvarming. Selv om vi vil gjerne, kan ikke vi bare legge skylden på våre elskere. Vi må ta vare på hva kroppen trenger, og opprettet det vi ønsker og hvordan vi ønsker.


Hvis vi ønsker å forlenge sex og gjøre det siste lenger vi må vurdere en masse ting, først og fremst må du sørge for at det er et sted der både av kan du være avslappet. Komfort er en svært viktig når å bli intime. Myk belysning mange puter og silkeaktig ark kan hjelpe for en hyggelig start. Også, det kan virkelig gjøre en forskjell når du tar deg tid å vite lover. Det vil hjelpe mye å nyte sex mer hvis du er koblet på et følelsesmessig plan.


En mer vitenskapelig tilnærming vil si at de fleste kvinner ta lenger tid enn menn til orgasme fra vaginal gjennomtrenging enn menn gjøre fra sex. Det er hvorfor, hvis partneren din nytelse er viktig for deg, vil du ønsker å kunne vare så lenge som mulig. Og dessuten, kvinner vil ofte elske flere ganger i en kveld å holde deres Seksuell opphisselse kommer og gjøre det mer sannsynlig at de vil oppnå seksuell tilfredshet. Men de fleste menn kan ikke holde tritt med deres koner og kjærester fordi de ikke naturlig har virility og utholdenhet som de trenger for å gjøre det. Dette er mer tydelig som menn blir eldre - og ofte bli veldig sliten etter deres første orgasme.


Ettersom vi blir eldre er vårt nivå av testosterone synker, og som grunnen til hvorfor mange menn ikke kan holde gjør kjærlighet hele natten lang slik at de ikke kan forlenge sex. Testosterone er hormone som styrer vår sekundære mannlige sex karakteristikker - alt fra ansikts hår til atletiske evne for seksuelle følelser. Mange menn bruker kunstig narkotika for å forlenge sex, men det er ikke egentlig en løsning fordi disse kunstige narkotika behandle symptomet og ikke det underliggende problemet. Du har til å ta dem hver gang du har sex, og har farlig bivirkninger, inkludert visjon problemer og høyt blodtrykk.


Det er derfor komplettere det øke mengden av testosterone i en manns kropp kan være en viktig del av en seksuelt aktiv livsstil. De er alle naturlige og har nesten ingen bivirkninger. Med dette din testosterone, økes naturligvis, slik at den til slutt vil du kunne ha sex for lengre perioder av tid og uten å bli lei eller mister interesse.


Hva det betyr, er at du vil være i stand til å forlenge sex og outlast kjæresten din, i stedet for å forlate hennes tigge for mer! Det vil ikke være nødvendig å ta dem rett før du gjør kjærlighet og din kone eller kjæreste vil bli glad for at hun har hjulpet våkne opp din naturlige ønske om kroppen.
Resultatet er en bedre, lenger og sunnere sexliv for deg og din partner.

No comments:

Post a Comment