Wednesday, March 7, 2012

Håndtere misunnelse når svingende

Når du starter opp i svingende, kan du finne at du bli sjalu av din partner under eller etter erfaring. Er dette normalt å føle seg som dette? Eller for å ikke føle sjalu i det hele tatt?


Hvis du har tatt deg tid til å diskutere dine svingende ønsker, må du kanskje aldri å håndtere dette. Men det er best du vet litt uansett.


Snakker den


Den enkleste regelen til misunnelse i svingende er å snakke om det. Så snart du begynner å føle misunnelse, vil du sitte ned med din partner og snakke om hva som opptar deg. Mange ganger, én person i forholdet føles sjalu fordi den andre 'gjorde mer"enn de gjorde. Og det er ikke en konkurranse, men du kan føle at din partner og hvem de var svingende med plutselig har en dypere forbindelse.


Mye av ganger, misunnelse også skjer fordi forholdet var ustø til å begynne med. Hvis du og partneren din er å ha en rekke kamper, eller bare ikke kommuniserer godt, må du være forsiktig. Hvis du har et øyeblikk av følelse sjalu, sitte ned med din partner og diskutere nøyaktig hva gjorde du ubehagelig. Kanskje tar det bare din personlige regelendringer for hverandre å hjelpe med følelser av misunnelse.


Noen par lagre kyssingen for bare hverandre, og vil ikke tillate det mellom deres partner, og noen andre. Dette er bare ett av mange ideer til å vise forpliktelse til hverandre. Men når du slutter for å tenke på det, du og partneren din forlater alltid for å gå hjem med hverandre, selv etter en wild og spennende seksuell opplevelse med noen andre. Noen par finner at de blir enda mer trygg på deres forhold.


Selvfølgelig, skal det gå uten å si at helt enige til å prøve svingende er en forutsetning for å svingende. Hvis en partner ikke var for opptatt i utgangspunktet, kan du finne at beskyldninger og misunnelse dukker opp mye mer.


Snakke muligheten for denne ut før du har startet svingende.


Hvorfor kan du ikke føler sjalu


Svingende er så utrolig som du ikke selv mener sjalu. Og det er helt greit også. Noen erfarne swingers føler at deres forhold forsterkes av svingende statister. Å vite at de kan dele noe seksuell med en annen person eller et annet par kan føre til større intimitet og kommunikasjon i andre områder så vel.


Så en masse par ikke føler meg sjalu. Det er faktisk ganske erotiske å se din partner med glede av noen andre, eller nytelse av noen andre enn deg selv. stol på meg.


Du kan også ha slike en sterk relasjon allerede at svingende er bare en annen eventyr som du går på. Og det er ikke en smidge av misunnelse fordi du begge ville prøve svingende ut anyways.


Svingende er en øye-åpning (blant annet) opplevelse som kan vise deg de sterke sider, samt feilene i ditt gjeldende forhold. I de fleste tilfeller, men svingende er en positiv opplevelse, det vil berike både en relasjon som din seksuell opplevelse.

No comments:

Post a Comment