Thursday, March 8, 2012

Sexy gaver For par!

Leter etter en sexy gave du kan begge nyte? Noe en liten slem, men det er virkelig fint. Så jeg har noen kjempebra ideer for deg! Dette er ikke din hverdags hum-trommelen gaver. Disse gaver vil tillate du og partneren din til å dele noen kvalitet intime ganger sammen.


For å starte, er undertøy alltid en sexy gave å gi din partner. Bare Vær sikker på at det er en farge som hun elsker og en størrelse som passer henne godt. Men vi kan gå langt utover undertøy for eksotiske gave du begge kan nyte. For eksempel, hva med et romantisk brettspill. Det er flere å velge mellom, men den som skiller seg ut er "hjerter er Wild brettspillet". Det er en erotisk eventyr for to! Du og partneren din vil ta svingene ruller terningene. I en ånd av moro å utføre ulike aktiviteter og svare intime spørsmål. Du må samle så mange hjerter er Wild spillet kuponger som mulig. Dette spillet har alt du trenger for å begynne å spille med en gang. Du får spillebrettet, 4 kortstokker kort, fjær tickler, pina colada oppvarming massasje olje, kanel massasje olje, blind kaste seg, 2 bønder og 2 terninger. Det er en intim kveld i en boks - så å si.


Eller, hva med en massasje kit. "Sensuous Lover massasje Kit" kan nytes av begge kjønn. Hvem ville ikke setter pris på en sensuelle Massasje gjort av sin partner. Denne prosjektpakken har alt du trenger. En bok som instruerer du på hvordan du kan gi en massasje, lett scented massasje olje og en vibrator å hjelpe sooth bort aches og påkjenninger av hverdagen. Du vil ha mye moro å lære teknikker sammen, og deretter prøve dem ut på hverandre. Og jeg er sikker på at mye moro ikke er det eneste som vil bli resultatet ga hverandre en sensuelle Massasje. ;-)


En annen moro gave du begge kan nyte er en vibrator. I dag er det tusenvis på markedet å velge mellom. Men hvis du leter etter en som ville ha nytte både deg, så "Hitachi tryllestaven" hendene ned vinner. Det ble opprinnelig utviklet som en tilbake- og kroppen massasjeapparat, og det fungerer bra for det formålet. Over de siste tjue årene eller så har det imidlertid blitt en av de mest populære Sexleketøy kjøpt av par. Denne plugin i veggen-vibrator faktisk har vært rundt i mer deretter tretti år og har svært sterke vibrasjoner. Vi elsker det fordi det enkelt stimulerer meg selv og min mann, og det er en morsom sex leketøy for begge kjønn.


Det er også et stort utvalg av opplærings- og informativ DVDer å velge mellom. Disse DVDer kan du og partneren din til å lære og utforske nye ideer for kjærlighetslivet. En DVD er "The erotiske Guide til seksuell fantasier For elskere". Den har erotiske scener i hele videoen, og du vil se vakre par dramatisere noen av de mest populære fantasy temaene som seksualitet eksperter svare på alle dine spørsmål. Dette er en morsom og erotiske måte å lære å gjøre alle dine fantasier bli en realitet sammen.


Disse er bare noen av moro, sexy gaver som du kan dele med partneren din. Uansett hva anledningen gi hverandre gave av intimitet. Det er en gave som vil leve på for alltid.


ha det gøy!
Marie Clare
Relasjon-konsulent og forfatter

No comments:

Post a Comment