Saturday, March 31, 2012

Er klubber sted å spille?

Noen steder at du føler deg trygt og sikkert er et flott sted å svinge, etter min mening. Og klubbene kan være at flott sted.


Ikke bare er du i et miljø som er helt støttende, men det er ikke spill som skal spilles av eller forventninger. Du kommer når du er klar til å komme, og du spille så mye som du ønsker.


Er disse steder skitne?


I motsetning til mye av sex-klubber, er swingers klubber fylt med ren Klipp ut, profesjonell menn og kvinner. Generelt alder medlemmer er hvor som helst fra sene tjueårene til midten av fifties, slik at du kommer til å føle seg hjemme med en av aldersgrupper.


Mange av de swingers klubbene har dresskode som er strengt håndhevet. Selvfølgelig, de kan ha temakvelder fra tid til annen, men mesteparten av tiden, det er helt alternativet.


Men mye moro.


Og som for "skitne" del, det kommer an på hva du bruker for en definisjon. Hvis du snakker om å bryte seg gjennom deler seksuell kantlinjer og deretter slik at par til å blande, ja, er de skitne. Hvis du snakker om den fysiske tilstedeværelsen av skitt, så er Nei, disse høy klasse establishments that må følge helse koden regler, akkurat som alle andre.


Er klubber-Safe for å gå til?


Swingers klubber ansette en stab på sikkerhet for å hjelpe deg i tilfelle du skal føle seg usikre eller ubehagelig.


Personalet er på de fleste av klubber lett tilgjengelige hvis du har spørsmål, pluss mange krever at du forhører deg om å ha et intervju på telefonen. Dette sikrer at du er et par som vil passe inn sammen med alle andre, samt følge reglene som du gis.


Hvis du får skrudd ned for en klubb, kan du revaluate hvorfor du prøve svingende i utgangspunktet. Eller prøv en annen klubb.


Hvor kan jeg finne Swingers klubber?


Muntlige og lokal reklame er de beste måtene å finne lokale swinger hendelser. Det kan ikke være klubber som er oppført i noen byer, men gjennom lokale voksen video store, kan det hende du kan finne oppføringer for swinger parter.


Være veldig kresne om hvilke hendelser du vil gå til. Ring koordinator og spør mange spørsmål. Hvis de nøl med, eller nekte å svare på ting, kan du unngå deres parti.


Må jeg gjøre noe?


Dette er det største spørsmålet swingers kløver, har du til å delta i moroa seksuell?


Selvfølgelig ikke.


Mange par gå for å møte andre par på et senere tidspunkt. Eller noen andre folk gå bare for å se par blande med hverandre. Nivået på din deltakelse er opp til din komfortnivå.


De fleste klubber har policyer om ikke pressuring andre medlemmer, slik at du kan føle seg rolig etter at du går inn på tiden som du lar.


En swingers klubb kan være en fin måte å feire seksuell identitet uten å måtte "do" noe. Mange par finne at dette er den perfekte metoden å prøve svingende livet å se hvis det er noe som fungerer for dem.


Og uten navn, kan du være anonym også.

No comments:

Post a Comment