Friday, March 16, 2012

Kulturelle skam hårfjerning

Hvordan skam håret er håndtert i dagens moderne samfunn, avhenger av kultur, moralske holdninger og mote.


Noen religioner Vis kjønnshår i en kvinne som er urent. Ortodokse jøder og muslimer krever, selv i dag, fjerning av en kvinnes kroppshår før rituell rensing. Gamle egyptiske menn og kvinner depilated seg for estetisk og hygieniske grunner.


Gamle greske og romerske menn, ble selv om det er vanligvis svært hårete, avbildet i statuer og skulpturer som å ha ingen kroppshår i det hele tatt. Hairlessness var en ideell som representert evig ungdom og sensualitet.


I middelalderen, ble en dame kjønnshår fjernet dutifully av hennes handmaiden lest damen betraktes urent eller av dårlig status.


Du vet kanskje allerede at skjæringen av en kvinnes hår på hodet er brukt som en straff, eller som en metode for merking av henne som en adulterer i århundrer gått. Tror Demi Moore i "Scarlet Letter". Så også, fjerning av menns kjønnshår ble brukt til å straffe fangne av Israelites, i henhold til det gamle testamentet, slik at de ville bli redusert til statusen for "bare kvinner", som, som en del av deres jødedommen ble pålagt å nappe deres hår.


I Asia, spesielt Japan, er det anses uanstendig å vise kjønnshår i filmer eller i trykte medier. Ved å vise bare-skinned kjønnsorganer, delvis usynlige selvfølgelig, er sensur reglene avslappet.


Som har dawned 21st century, er fjerning av kroppshår vanlig i mange kulturer. Rundt 90% av kvinnene i USA, Storbritannia og Australia regelmessig gå Bart, mens i europeiske land, figuren er betydelig lavere, for eksempel i Frankrike, der bare 66% av kvinner gjør dette.


De av oss som har prøvd brasilianske på for størrelse, vet at for alle smerte og ubehag, det er også den converse siden... økt seksuell nytelse. Det er vanskelig å slå hud på huden hvor som helst på kroppen, men spesielt i genital området, det resulterer i helt forskjellige opplevelser.


Heldigvis er det mange alternativer for fjerning av skam hår. Du kan sikkert voks... Hvis du ikke tankene tortur, bekostning og de to ukene eller så verdt av regrowth. Depilatory kremer gjør en fin jobb, men vil du virkelig kjemiske-laden skum utflytende på din privates? Ikke bare gjør de lukter forferdelig, men de kan forårsake hudirritasjoner som negate hovedgrunnene for å fjerne hår i utgangspunktet – til glatt utseende og sexy. Deretter kan du alltid nappe dem! OK, vil ikke vi gå dit.


Det er en annen løsning. Seiko Cleancut Triple Combo, fakturert som "smerte gratis brasiliansk", kan du bli kvitt uønsket hår når du ønsker eller trenger å, uten nicking, skarp, eller trekke og med en nydelig, jevne resultater. Bare bruk den med talkum pulver slik at barbermaskinen glides lett over huden og du vil føle baby glatt i minutter. Omgående leveres fra Australia til hvor som helst i verden på svært rimelige priser. Bare $105 USD ($130 AUD) pluss fraktkostnader til landet ditt.

1 comment: