Saturday, March 3, 2012

Forholdsregler for å unngå skjult kamera Sex

I dagens verden, kan selv en signifikante andre du har sett lenge være typen person som kan dra nytte av deg med skjult kamera sex. Fleste gjenkjenne faren for noen som ikke er kjent, men det er mulig at personen du trodde du visste mai være skjulte kameraet sex med du og deretter selge resultatene. Dette kan bety en ekte blys på ditt rykte, i tillegg til å være ganske ydmykende. For å unngå å bli et offer, er det noen ting du kan gjøre for å redusere sjansene for å bli utnyttet av på den måten.


Ikke gå til merkelige steder. Skjult kamera sex er ofte noe at finner sted i seedy moteller eller i leiligheter av hvem det er som du er med. Hvis du ikke kjenner noen godt, sørg for å unngå gå tilbake til sin plass. I tillegg, hvis hun eller han antyder en motell, tenke på en som ville du heller gå til. Hvis den andre personen er pågående, finnes det et klart rødt flagg det. Det er mange motel eiere som ordner for faste et bestemt rom som er utstyrt med et kamera for et kutt av inntektene fra skjult kamera sex videoer.


Sparke klær under sengen. Det er mulig for tilsynelatende harmløse elementer som hatter og knappen ned skjorter for kameraer i dem. Når lover tar av hans eller hennes klær, ikke la dem sitte på et nivå som kan sees fra uansett hvor du er å ha sex. Spark dem under sengen eller flytte playfully samleie til et annet rom, etterlater mulig skjult kamera.


Utstyr deg med bug detektorer. Det er høyteknologiske bug detektorer gjort å oppdage elektronisk utstyr. Det er selv detektorer kan finne blå tann og andre trådløse teknologi. Ved å gjøre en kurve på rommet i et forsøk på å finne skjulte kameraer, kan du bidra til å sørge for at du unngår skjult kamera sex.


Det er ingen grunn til å bli et offer. Med litt forsiktig og et skarpt øye ut, i tillegg til mistanke om folk du ikke er godt kjent med (og enda noen du er), kan du unngå å være en unknowing deltaker i skjult kamera sex.

No comments:

Post a Comment