Friday, March 9, 2012

Hva er svingende klubber?

Når blir på datamaskinen bare gjør ikke nok for deg, så kan du våge deg ut av huset, og finne noen svingende i person. Dessverre, ikke hver by har en swingers klubb. Men det finnes måter å finne ut hvem som er på scenen, og hvor du kan gå. Du ville bli overrasket over hvor mye du kan finne når du spør.


Å finne ditt svingende miljø


Internett har blitt den enkleste måten å finne svingende ressurser i lokalsamfunnet. Du kan gå inn i en søkemotor og Finn hva deg nytelse er. Faktisk, kan du få spesifikk som til fetishes og fantasier. Hvorfor ikke finner nøyaktig det du leter etter?


Når du har fått en liste av klubber og andre svingende nasjonale innstillinger, og du vil fange din partner og foreta noen telefonsamtaler. Du trenger å vite hva du kan forvente og få alle dine personlige spørsmål svar. Og interessant nok, en rekke klubber vil vil snakke med dere for å se hva dine intensjoner er og hva deres regler fremhever begge. Bare godta gifte par, for eksempel i mange klubber.


Mange begynner par vil også spørre om miljøet er nei-press eller ikke. Du vil ikke også bli overveldet først. Og hvis telefonsamtalen er vanskelig eller du oppdager at du har problemer med å kommunisere, så du kan forstå at du ikke er klar.


Men la oss si at du er.


Hva du kan forvente


Alle svingende klubber er forskjellige og har ulike regler. Du vil finne ut hva Kleskoden er på forhånd, og om det er noe som ikke er tillatt. Menn vil vanligvis vil unngå jeans og joggesko, mens kvinner ønsker å kle til spenningen. Pass på å bringe identifikasjon med deg også.


Noen klubber har temakvelder og kvinner kan ha en god tid som samsvarer med sine drakter til disse moro og kreative netter.


Når du er i, er hver klubb annerledes. Hvis du er i en klubb som press-gratis, så du kan stort sett gjøre hva føles riktig for deg. Kanskje ønsker du bare å se på fester for kvelden. Kanskje vil du delta. Bare ikke føle at du må.


Noe å huske


Hvis du føler seg presset, så er du i en dårlig situasjon. Du vil ha det gøy din første gangene i en klubb swingers, og deretter ta baby trinn til neste, selv mer varme og spennende nivå. Blir snakket til noe som du ikke ønsker å gjøre er ikke sexy, og gjør for ubehagelig neste morgen. Hvis du ikke ønsker å gjøre noe, og deretter si det. Ingen bør spørsmålet som eller gjøre du føler meg dårlig for å si Nei.


De fleste svingende klubber er veldig flinke til å hjelpe deg med alle spørsmål du kan ha og har ansatte som er tilgjengelig hvis du bare ikke sikker på om noe. Hvis du er klar til å prøve svingende, kan dette være en fin måte å møte andre par med samme interesser og innenfor et trygt og støttende miljø.

No comments:

Post a Comment